Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Autonomos Alexandroupoli
Normal Tactiek Defend
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 23.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Pouliakos rent richting de bal. Kostoulas verovert de bal door een tackle van achteren. Kostoulas passt de bal zonder na te denken. Daar is Melitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melitis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zevgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranidis verovert de bal door een tackle van achteren. Tranidis passt de bal in één keer door. Veligrakis rent richting de bal. Veligrakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vissis met een harde bal richting middenveld. Tranidis kopt de bal weg. Klungelig pakt Zevgas de bal. Veligrakis is nu in balbezit. Veligrakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Veligrakis is nu in balbezit. Louboutis onderschept slim de pass. Pouliakos onderschept slim de pass. Veligrakis rent richting de bal. Veligrakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - Alexandroupoli 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autonomos 67%, Alexandroupoli 33%.
Autonomos - Alexandroupoli 0:1

60e minuut.
Melitis rent richting de bal. Pouliakos onderschept slim de pass. Pouliakos met een sublieme pass. Veligrakis is nu in balbezit. Veligrakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pelekis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Choudas met een snelle inworp. Kostoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Aidonidis rent richting de bal. Aidonidis geeft de bal voor. Gianniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veligrakis onderschept slim de pass. Veligrakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autonomos 54%, Alexandroupoli 46%.
Autonomos - Alexandroupoli 0:1