Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympos Kallitheas CA Osasuna B (team)
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Spathas rent richting de bal. Matsoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsoukas geeft een lange en hoge pass. Pelekanos is nu in balbezit. Pelekanos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Matsoukas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charitos rent richting de bal. Charitos probeert naar een medespeler te passen. Foudostathopoulos rent richting de bal. Foudostathopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kontorinis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Sepetas passt de bal zonder na te denken. Alexandratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandratos geeft een hoge lob. Pelekanos heeft problemen om de bal te vangen. Pelekanos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kornilakis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Spathas met een snelle inworp. Papalexis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalexis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Komvolidis trapt de bal weg van het doel. Sepetas kopt de bal weg. Alexandratos rent richting de bal. Vaggis onderschept slim de pass. Vaggis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympos Kallitheas - CA Osasuna B (team) 1:0

43e minuut.
Giovanoudis passt de bal in één keer door. Boublis is nu in balbezit. Boublis speelt de bal door. Vaggis rent richting de bal. Vaggis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympos Kallitheas 43%, CA Osasuna B (team) 57%.
Olympos Kallitheas - CA Osasuna B (team) 1:0

58e minuut.
Sepetas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandratos onderschept slim de pass. Alexandratos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pelekanos de bal. Pelekanos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kontorinis met een harde bal richting middenveld. Papalexis probeert naar een medespeler te passen. Vaggis rent richting de bal. Vaggis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Komvolidis trapt de bal weg. Sepetas kopt de bal weg. Koutsoures heeft problemen om de bal te vangen. Vaggis is nu in balbezit. Vaggis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Papalexis is nu in balbezit. Papalexis schiet op doel. Komvolidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympos Kallitheas - CA Osasuna B (team) 2:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matsoukas met de inworp. Giovanoudis speelt de bal door. Pelekanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelekanos schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympos Kallitheas 47%, CA Osasuna B (team) 53%.
Olympos Kallitheas - CA Osasuna B (team) 2:0