Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:22
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Fc Shkupi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8000
Fc Shkupi FK Skopje Avtokomanda
normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 39.7
matig Schieten solide
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Sirnes rent richting de bal. Sirnes geeft de bal voor. Armenakyan kopt de bal weg. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała met een sublieme pass. Sirnes rent richting de bal. Sirnes geeft de bal voor. Jurietti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manoyan met de inworp. Avetissyan speelt de bal door. Cunningham is nu in balbezit. Cunningham draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Avetissyan passt de bal in één keer door. Daar is Cunningham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cunningham passt de bal met de wreef. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Shkupi - FK Skopje Avtokomanda 1:0

42e minuut.
Ratta met een sublieme pass. Klungelig pakt Chowaniec de bal. Chowaniec speelt de bal door. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Viktorov kopt de bal weg. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio passt de bal in één keer door. Chowaniec geeft de bal voor. Kitinov kopt de bal weg. Pilati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Inworp. Chowaniec met een snelle inworp. Vivenzio is nu in balbezit. Vivenzio draait met de bal, schiet en ... Borov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Shkupi 51%, FK Skopje Avtokomanda 49%.
Fc Shkupi - FK Skopje Avtokomanda 1:0

48e minuut.
Herbin geeft de bal voor. Inworp. Sirnes met de inworp. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Shkupi - FK Skopje Avtokomanda 1:1

55e minuut.
Chowaniec met een sublieme pass. Ratta heeft problemen om de bal te vangen. Borov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratta onderschept slim de pass. Ratta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tatulyan met de inworp. Iliescu rent richting de bal. Avetissyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Avetissyan krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Jurietti de bal onder controle te krijgen. Kitinov geeft de bal voor. Avetissyan kopt de bal weg. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. Nußdorfer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Avetissyan probeert naar een medespeler te passen. Cunningham rent richting de bal. Cunningham probeert naar een medespeler te passen. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Shkupi - FK Skopje Avtokomanda 2:1

73e minuut.
Maar verovert de bal door een tackle van achteren. Vivenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maar maakt een afschuwelijke overtreding. Maar krijgt een gele kaart. Vivenzio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vivenzio komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Armenakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenakyan geeft de bal voor. Hellenurm kopt de bal weg. Cunningham rent richting de bal. Cunningham haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Shkupi - FK Skopje Avtokomanda 3:1

82e minuut.
Daar is Sirnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirnes speelt de bal door. Jurietti is nu in balbezit. Jurietti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kitinov de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Herbin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iliescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sirnes geeft de bal voor. Jurietti krijgt zijn hoofd ertegen. Pilati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Shkupi 67%, FK Skopje Avtokomanda 33%.
Fc Shkupi - FK Skopje Avtokomanda 3:1