Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:22
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Inocybe CF Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3098
Inocybe CF London Spurs
Normal Tactiek Primary
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 32
slecht Schieten solide
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Eberl bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl is nu in balbezit. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Jupko geeft de bal voor. Naumov heeft problemen om de bal te vangen. Kwiecień met een sublieme pass. Klungelig pakt Trung Nghĩa de bal. Trung Nghĩa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kwiecień met een sublieme pass. Naumov geeft de bal voor. Eberl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trung Nghĩa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Nghĩa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tatu geeft een lange en hoge pass. Jupko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petkov. Petkov krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Hristov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vladev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień rent richting de bal. Vladev verovert de bal door een tackle van achteren. Vladev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Naumov de bal. Eberl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl passt de bal in één keer door. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa schiet op doel. Bajevski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Tatu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ćuranov de bal. Ćuranov probeert naar een medespeler te passen. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inocybe CF 72%, London Spurs 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inocybe CF - London Spurs 0:0

49e minuut.
Eberl met een sublieme pass. Daar is Trung Nghĩa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Naumovski ... Strafschop! Trung Nghĩa raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Trung Nghĩa neemt zijn aanloop. Bajevski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inocybe CF - London Spurs 0:1

53e minuut.
Ćuranov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hristov met een snelle inworp. Vladev is nu in balbezit. Vladev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Eberl bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Inocybe CF - London Spurs 0:2

59e minuut.
Jupko is nu in balbezit. Jupko speelt de bal door. Trung Nghĩa is nu in balbezit. Eberl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bejnierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bejnierowicz geeft een hoge lob. Daar is Naumov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eberl is nu in balbezit. Eberl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Eberl rent richting de bal. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa schiet op doel. Bajevski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inocybe CF - London Spurs 0:3

84e minuut.
Ćuranov probeert naar een medespeler te passen. Eberl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl passt de bal in één keer door. Trung Nghĩa is nu in balbezit. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bajevski trapt de bal weg van het doel. Eberl heeft problemen om de bal te vangen. Eberl met een sublieme pass. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap. Bajevski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajevski met een harde bal richting middenveld. Eberl kopt de bal weg. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inocybe CF - London Spurs 0:4

89e minuut.
Gomar verovert de bal door een tackle van achteren. Gomar probeert naar een medespeler te passen. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa draait met de bal, schiet en ... Bajevski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inocybe CF - London Spurs 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inocybe CF 78%, London Spurs 22%.
Inocybe CF - London Spurs 0:5