Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K. RAKOTINCI Fk Pcinja United
RAKOTINCI433 Tactiek my tactic
55% Balbezit 45%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski is nu in balbezit. Mach is nu in balbezit. Mach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. RAKOTINCI - Fk Pcinja United 0:1

34e minuut.
Daar is Erdoğaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barandiarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantoja krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. RAKOTINCI 54%, Fk Pcinja United 46%.
F.K. RAKOTINCI - Fk Pcinja United 0:1

48e minuut.
Adamczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Barandiarán is nu in balbezit. Barandiarán met een sublieme pass. Sarduy rent richting de bal. Sarduy haalt uit met een fantastische trap. Rayvnlewfu bokst de bal weg. Košatka is nu in balbezit. Košatka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K. RAKOTINCI - Fk Pcinja United 1:1

54e minuut.
Sarduy bereikt de bal nog maar net als eerste. Korman verovert de bal door een tackle van achteren. Megleski verovert de bal door een tackle van achteren. Megleski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. RAKOTINCI - Fk Pcinja United 2:1

55e minuut.
Petkovski passt de bal in één keer door. Mach heeft problemen om de bal te vangen. Pantoja rent richting de bal. Pantoja draait met de bal, schiet en ... Escobar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

60e minuut.
Korman kopt de bal weg. Sarduy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbül is nu in balbezit. Sarduy onderschept slim de pass. Sarduy haalt uit met een fantastische trap. Rayvnlewfu bokst de bal weg.

65e minuut.
Erdoğaner is nu in balbezit. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja geeft een hoge lob. Erdoğaner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mach krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Petkovski rent richting de bal. Adamczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Escobar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K. RAKOTINCI - Fk Pcinja United 2:2

69e minuut.
Ansaldi met een snelle inworp. Adamczewski onderschept slim de pass. Mach controleert de bal met de borst. Pantoja geeft de bal voor. Petkovski krijgt zijn hoofd ertegen. Escobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Muhacir met een sublieme pass. Cosmin geeft de bal voor. Bülbül geeft een hoge lob. Ansaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansaldi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Adamczewski geeft de bal voor. Megleski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korman. Korman krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Halid onderschept slim de pass. Halid passt de bal met de wreef. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach schiet op doel. Pintér probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ansaldi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petkovski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. RAKOTINCI - Fk Pcinja United 2:3

85e minuut.
Adamczewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barandiarán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mach met een sublieme pass. Ansaldi is nu in balbezit. Ansaldi geeft de bal voor. Escobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Pantoja onderschept slim de pass. Pantoja speelt de bal door. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. RAKOTINCI - Fk Pcinja United 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. RAKOTINCI 66%, Fk Pcinja United 34%.
F.K. RAKOTINCI - Fk Pcinja United 2:4