Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United MACEDONIA ZAVOJ AKADEMIJA
НАПАД Tactiek ultra
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.4 gemiddelde waardering 52.2
formidable Schieten very good
excellent Passen good
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Infortunio passt de bal in één keer door. Campos heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Alfaro. López Alfaro krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Cizmă passt de bal met de wreef. Infortunio probeert naar een medespeler te passen. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate haalt uit met een fantastische trap. Šumař probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United MACEDONIA - ZAVOJ AKADEMIJA 0:1

8e minuut.
Butucea kopt de bal weg. Gligorov is nu in balbezit. Gligorov geeft een hoge lob. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Drangov verovert de bal door een tackle van achteren. Drangov passt de bal in één keer door. Talenciak rent richting de bal. López Alfaro onderschept slim de pass. López Alfaro geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Cizmă heeft problemen om de bal te vangen. Kralevski onderschept slim de pass. Kralevski passt de bal in één keer door. López Alfaro is nu in balbezit. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Janjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kralevski is nu in balbezit. Kralevski geeft een hoge lob. López Alfaro is nu in balbezit. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Janjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United MACEDONIA - ZAVOJ AKADEMIJA 1:1

18e minuut.
Drangov geeft een lange en hoge pass. Talenciak kopt de bal weg. Infortunio rent richting de bal. Infortunio geeft een lange en hoge pass. Lagate springt en kopt de bal. Šumař kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Gawlicki probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drangov met een snelle inworp. Traikov rent richting de bal. Traikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Davidov verovert de bal door een tackle van achteren. Davidov speelt de bal door. Traikov heeft problemen om de bal te vangen. López Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alfaro schiet op doel. Janjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teofilo verovert de bal door een tackle van achteren. Traikov is nu in balbezit. Traikov draait met de bal, schiet en ... Janjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United MACEDONIA - ZAVOJ AKADEMIJA 2:1

28e minuut.
Klungelig pakt Traikov de bal. Cizmă verovert de bal door een tackle van achteren. Drangov verovert de bal door een tackle van achteren. Drangov geeft een hoge lob. López Alfaro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United MACEDONIA 32%, ZAVOJ AKADEMIJA 68%.
United MACEDONIA - ZAVOJ AKADEMIJA 2:1

50e minuut.
Lagate passt de bal zonder na te denken. Infortunio rent richting de bal. Infortunio passt de bal met de wreef. Butucea rent richting de bal. Butucea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gligorov verovert de bal door een tackle van achteren. Gligorov geeft de bal voor. Gawlicki controleert de bal met de borst. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vasovski geeft een hoge lob. Gawlicki heeft problemen om de bal te vangen. López Alfaro is nu in balbezit. López Alfaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United MACEDONIA - ZAVOJ AKADEMIJA 3:1

74e minuut.
Davidov onderschept slim de pass. Davidov geeft de bal voor. Fonfara rent richting de bal. Traikov verovert de bal door een tackle van achteren. Traikov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ortíz is nu in balbezit. Popov onderschept slim de pass. Popov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Davidov de bal. Davidov geeft een hoge lob. Janjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janjić probeert naar een medespeler te passen. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drangov. Drangov krijgt een gele kaart.

80e minuut.
López Alfaro passt de bal in één keer door. Liekki rent richting de bal. Teofilo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liekki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liekki komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Traikov kopt de bal weg. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alfaro begaat een overtreding. López Alfaro krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Cizmă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

89e minuut.
Popov rent richting de bal. Lagate onderschept slim de pass. Lagate passt de bal met de wreef. Butucea rent richting de bal. Butucea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United MACEDONIA 45%, ZAVOJ AKADEMIJA 55%.
United MACEDONIA - ZAVOJ AKADEMIJA 3:1