Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:19
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Wind on Fire Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2932
Wind on Fire Hrabri Borci
Kys Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.9 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Trajkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălică verovert de bal door een tackle van achteren. Bălică speelt de bal door. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - Hrabri Borci 1:0

10e minuut.
Ќosev onderschept slim de pass. Ќosev geeft een hoge lob. Bălică geeft een lange en hoge pass. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Gheorghiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mops is nu in balbezit. Mops probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bălică is nu in balbezit. Trajkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Trajkovski probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - Hrabri Borci 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wind on Fire 44%, Hrabri Borci 56%.
Wind on Fire - Hrabri Borci 2:0

47e minuut.
Abreu onderschept slim de pass. Abreu geeft een hoge lob. Damjanovski kopt de bal weg. Daar is Jančevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jančevski draait met de bal, schiet en ... Černychas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Megleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Codinhas onderschept slim de pass. Codinhas geeft een hoge lob. Khubua bereikt de bal nog maar net als eerste. Khubua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - Hrabri Borci 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wind on Fire 49%, Hrabri Borci 51%.
Wind on Fire - Hrabri Borci 3:0