Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United MACEDONIA F.K. RAKOTINCI
НАПАД Tactiek RAKOTINCI433
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.4 gemiddelde waardering 55.5
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Zaman onderschept slim de pass. Zaman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cosmin de bal. López Alfaro is nu in balbezit. López Alfaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Liekki bereikt de bal nog maar net als eerste. Liekki passt de bal in één keer door. Zaman is nu in balbezit. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United MACEDONIA - F.K. RAKOTINCI 1:0

14e minuut.
Sarduy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peladeiro komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Cosmin kopt de bal weg. Zaman met een sublieme pass. Pintér bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alfaro onderschept slim de pass. López Alfaro draait met de bal, schiet en ... Escobar bokst de bal weg.

20e minuut.
Cosmin is nu in balbezit. Liekki onderschept slim de pass. Liekki passt de bal zonder na te denken. López Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Adamczewski kan de bal niet met de borst controleren. Zaman verovert de bal door een tackle van achteren. Zaman passt de bal in één keer door. Liekki rent richting de bal. Liekki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pintér passt de bal zonder na te denken. Budžakoski rent richting de bal. Budžakoski passt de bal zonder na te denken. Peladeiro is nu in balbezit. Peladeiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Liekki passt de bal zonder na te denken. Zaman rent richting de bal. Zaman passt de bal in één keer door. López Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United MACEDONIA - F.K. RAKOTINCI 2:0

37e minuut.
Čakalarov onderschept slim de pass. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov met een sublieme pass. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kralevski met een sublieme pass. Liekki rent richting de bal. López Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Escobar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United MACEDONIA - F.K. RAKOTINCI 3:0

44e minuut.
Liekki is nu in balbezit. Liekki passt de bal zonder na te denken. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alfaro onderschept slim de pass. López Alfaro schiet op doel. Escobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United MACEDONIA 33%, F.K. RAKOTINCI 67%.
United MACEDONIA - F.K. RAKOTINCI 3:0

48e minuut.
Košatka met een sublieme pass. Megleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Megleski passt de bal zonder na te denken. Peladeiro rent richting de bal. Peladeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Zaman is nu in balbezit. Adamczewski probeert naar een medespeler te passen. Zaman speelt de bal door. López Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alfaro draait met de bal, schiet en ... Paal! Escobar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United MACEDONIA - F.K. RAKOTINCI 4:0

53e minuut.
Zaman geeft een lange en hoge pass. Liekki krijgt zijn hoofd ertegen. Jończy is nu in balbezit. López Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. López Alfaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Jończy speelt de bal door. Zaman heeft problemen om de bal te vangen. Zaman passt de bal met de wreef. Liekki is nu in balbezit. Liekki schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Davidov passt de bal in één keer door. Pintér is nu in balbezit. López Alfaro onderschept slim de pass. López Alfaro schiet op doel. Escobar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United MACEDONIA - F.K. RAKOTINCI 5:0

71e minuut.
Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Liekki verovert de bal door een tackle van achteren. Barandiarán schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barandiarán krijgt een gele kaart. Liekki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Liekki kan niet meer verder spelen. Crvenkovski komt het veld opgelopen.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Košatka met de inworp. Drangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Megleski verovert de bal door een tackle van achteren. Megleski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Šumař probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United MACEDONIA - F.K. RAKOTINCI 5:1

88e minuut.
López Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. López Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Crvenkovski rent richting de bal. Crvenkovski schiet op doel. Escobar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United MACEDONIA - F.K. RAKOTINCI 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United MACEDONIA 35%, F.K. RAKOTINCI 65%.
United MACEDONIA - F.K. RAKOTINCI 6:1