Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:23
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Fc Shkupi Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10000
Fc Shkupi London Spurs
normal Tactiek Primary
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 33.7
matig Schieten redelijk
matig Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


18e minuut.
Eberl met een sublieme pass. Gomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomar passt de bal zonder na te denken. Eberl is nu in balbezit. Eberl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tatu heeft problemen om de bal te vangen. Bejnierowicz rent richting de bal. Fozzati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fozzati krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Hellenurm kopt de bal weg. Cunningham probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham verovert de bal door een tackle van achteren. Cunningham draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Shkupi 68%, London Spurs 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Shkupi - London Spurs 0:0

52e minuut.
Buitenspel voor Hellenurm. Goede buitenspelval van de verdediging. Kwiecień maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maar heeft problemen om de bal te vangen. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bejnierowicz geeft de bal voor. Roşoga kopt de bal weg. Herbin heeft problemen om de bal te vangen. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa draait met de bal, schiet en ... Pilati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fozzati geeft de bal voor. Klungelig pakt Ćuranov de bal. Ćuranov met een sublieme pass. Eberl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gomar met een snelle inworp. Ignjatovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl onderschept slim de pass. Eberl geeft de bal voor. Pilati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trung Nghĩa is nu in balbezit. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Shkupi - London Spurs 0:1

71e minuut.
Daar is Fozzati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşoga is nu in balbezit. Roşoga passt de bal met de wreef. Eberl rent richting de bal. Eberl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ignjatovski geeft een lange en hoge pass. Ćuranov is nu in balbezit. Ćuranov geeft een hoge lob. Eberl rent richting de bal. Eberl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ignjatovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatovski geeft een lange en hoge pass. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham schiet op doel. Zaccara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Shkupi - London Spurs 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Shkupi 72%, London Spurs 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Shkupi - London Spurs 1:1