Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Skopje Avtokomanda Inocybe CF
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 20.5
solide Schieten slecht
goed Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ratta probeert naar een medespeler te passen. Naumovski rent richting de bal. Jurietti verovert de bal door een tackle van achteren. Jurietti haalt uit met een fantastische trap. Bajevski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Inocybe CF 1:0

7e minuut.
Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec probeert naar een medespeler te passen. Vivenzio is nu in balbezit. Vivenzio haalt uit met een fantastische trap. Tuntev probeert de bal aan de voet te houden. Bajevski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jurietti is nu in balbezit. Jurietti draait met de bal, schiet en ... Bajevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ratta rent richting de bal. Ratta speelt de bal door. Jurietti rent richting de bal. Vivenzio is nu in balbezit. Vivenzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ratta rent richting de bal. Ratta passt de bal zonder na te denken. Sirnes rent richting de bal. Sirnes passt de bal met de wreef. Drapała geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ratta passt de bal met de wreef. Chowaniec is nu in balbezit. Parličev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Parličev krijgt een gele kaart. Chowaniec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ratta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec geeft een hoge lob. Naumov probeert de bal aan de voet te houden. Jurietti is nu in balbezit. Bajevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Inocybe CF 2:0

25e minuut.
Ratta probeert naar een medespeler te passen. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petkov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Iliescu speelt de bal door. Ratta rent richting de bal. Ratta probeert naar een medespeler te passen. Jurietti rent richting de bal. Jurietti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Petkov kopt de bal weg. Iliescu rent richting de bal. Vladev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vladev krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Iliescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drapała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Naumovski speelt de bal door. Jurietti heeft problemen om de bal te vangen. Vivenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Petkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steriovski controleert de bal met de borst. Drapała met een sublieme pass. Jurietti rent richting de bal. Jurietti schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skopje Avtokomanda 41%, Inocybe CF 59%.
FK Skopje Avtokomanda - Inocybe CF 2:0

47e minuut.
Drapała geeft een hoge lob. Jurietti kopt de bal weg. Vivenzio is nu in balbezit. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti haalt uit met een fantastische trap. Bajevski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Jurietti passt de bal met de wreef. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała speelt de bal door. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio rent richting de bal. Jurietti rent richting de bal. Vivenzio is nu in balbezit. Vivenzio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Jurietti rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vivenzio kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Inocybe CF 3:0

54e minuut.
Gulevski met een sublieme pass. Vladev rent richting de bal. Vivenzio verovert de bal door een tackle van achteren. Vivenzio haalt uit met een fantastische trap. Bajevski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Inocybe CF 4:0

62e minuut.
Naumovski kopt de bal weg. Naumov is nu in balbezit. Petkov is nu in balbezit. Ratta rent richting de bal. Ratta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Iliescu met de inworp. Drapała met een sublieme pass. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Inocybe CF 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skopje Avtokomanda 31%, Inocybe CF 69%.
FK Skopje Avtokomanda - Inocybe CF 5:0