Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ubavi Profesori Wind on Fire
Normal Tactiek Kys
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


24e minuut.
Bălică passt de bal in één keer door. Gheorghiu is nu in balbezit. Veselinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu onderschept slim de pass. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Babunski met de inworp. Zdraveski is nu in balbezit. Mops tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mops krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubavi Profesori 47%, Wind on Fire 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ubavi Profesori - Wind on Fire 0:0

48e minuut.
Bălică met een sublieme pass. Rubens bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubens geeft een lange en hoge pass. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Codinhas met de inworp. Klungelig pakt Mops de bal. Mops geeft de bal voor. Netto rent richting de bal. Netto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubavi Profesori - Wind on Fire 0:1

63e minuut.
Zdraveski probeert naar een medespeler te passen. Codinhas rent richting de bal. Babunski probeert naar een medespeler te passen. Lazov is nu in balbezit. Lazov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mops is nu in balbezit. Lazov onderschept slim de pass. Lazov passt de bal zonder na te denken. Jovčev rent richting de bal. Jovčev draait met de bal, schiet en ... Černychas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jovčev is nu in balbezit. Jovčev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ubavi Profesori - Wind on Fire 1:1

67e minuut.
Daar is Mops, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abreu rent richting de bal. Jovčev verovert de bal door een tackle van achteren. Jovčev schiet op doel. Černychas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubavi Profesori - Wind on Fire 2:1

69e minuut.
Lazov probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Codinhas met de inworp. Škrebić rent richting de bal. Škrebić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălică met een sublieme pass. Veselinovski speelt de bal door. Škrebić is nu in balbezit. Škrebić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zdraveski is nu in balbezit. Zdraveski geeft de bal voor. Lazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubavi Profesori - Wind on Fire 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubavi Profesori 45%, Wind on Fire 55%.
Ubavi Profesori - Wind on Fire 3:1