Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hrabri Borci Kiion
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Čerepnalkoski rent richting de bal. Jančevski verovert de bal door een tackle van achteren. Matliev is nu in balbezit. Matliev draait met de bal, schiet en ... Kosovič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Megleski neemt de hoekschop. Trajkovski springt en kopt de bal. Graniќ kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Stojanov met een harde bal richting middenveld. Novevski kopt de bal weg. Couraca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Georgiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgiev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ognjanovski geeft een hoge lob. Daar is Couraca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couraca speelt de bal door. Klungelig pakt Georgiev de bal. Georgiev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kosovič verovert de bal door een tackle van achteren. Čerepnalkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jančevski. Jančevski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Avramov kopt de bal weg. Couraca rent richting de bal. Georgiev rent richting de bal. Georgiev schiet op doel. Stojanov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Graniќ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jančevski rent richting de bal. Jančevski passt de bal zonder na te denken. Megleski rent richting de bal. Megleski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Češković trapt de bal weg. Damjanovski kopt de bal weg. Matliev is nu in balbezit. Matliev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Matliev rent richting de bal. Dimitrov verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrov geeft een lange en hoge pass. Couraca is nu in balbezit. Couraca draait met de bal, schiet en ... Dumbalakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrabri Borci - Kiion 0:1

37e minuut.
Kosovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovič geeft een lange en hoge pass. Valentin kopt de bal weg. Couraca rent richting de bal. Couraca geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jančevski is nu in balbezit. Čerepnalkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Čerepnalkoski speelt de bal door. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrabri Borci 44%, Kiion 56%.
Hrabri Borci - Kiion 0:1

54e minuut.
Čerepnalkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanovski passt de bal met de wreef. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Couraca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Velevski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Megleski geeft een hoge lob. Kosovič is nu in balbezit. Matliev onderschept slim de pass. Matliev haalt uit met een fantastische trap. Češković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hrabri Borci - Kiion 1:1

67e minuut.
Velevski passt de bal zonder na te denken. Jančevski is nu in balbezit. Čerepnalkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Matliev is nu in balbezit. Matliev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Avramov is nu in balbezit. Avramov geeft een lange en hoge pass. Kosovič heeft problemen om de bal te vangen. Matliev rent richting de bal. Matliev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Jančevski is nu in balbezit. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Čerepnalkoski onderschept slim de pass. Jančevski is nu in balbezit. Jančevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Torov probeert naar een medespeler te passen. Ќosev rent richting de bal. Georgiev onderschept slim de pass. Georgiev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrabri Borci 45%, Kiion 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hrabri Borci - Kiion 1:1