Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Skopje Avtokomanda Fk Pcinja United
Normal Tactiek my tactic
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 57.5
adequate Schieten brilliant
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Mach is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ansaldi zal de hoekschop nemen. Petkovski springt en kopt de bal. Nußdorfer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 0:1

9e minuut.
Petkovski is nu in balbezit. Mach rent richting de bal. Petkovski rent richting de bal. Mach is nu in balbezit. Mach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 0:2

11e minuut.
Mach passt de bal in één keer door. Modiano heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 0:3

12e minuut.
Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Modiano. Petkovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pantoja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mach maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Marmarinos rent richting de bal. Marmarinos passt de bal in één keer door. Viktorov rent richting de bal. Mach rent richting de bal. Mach haalt uit met een fantastische trap. Nußdorfer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mach rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ansaldi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nußdorfer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petkovski is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 0:4

15e minuut.
Inworp. Halid met de inworp. Pantoja speelt de bal door. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Nußdorfer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 0:5

19e minuut.
Şipoş geeft een hoge lob. Modiano is nu in balbezit. Petkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Nußdorfer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Inworp. Chowaniec met de inworp. Vivenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio schiet op doel. Rayvnlewfu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 1:5

24e minuut.
Iliescu is nu in balbezit. Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Mach probeert naar een medespeler te passen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ratta rent richting de bal. Marmarinos onderschept slim de pass. Marmarinos speelt de bal door. Ansaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansaldi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Halid met een snelle inworp. Ansaldi probeert naar een medespeler te passen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel. Nußdorfer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 1:6

40e minuut.
Ansaldi geeft de bal voor. Petkovski kopt de bal weg. Drapała heeft problemen om de bal te vangen. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Marmarinos kopt de bal weg. Mach is nu in balbezit. Petkovski heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skopje Avtokomanda 76%, Fk Pcinja United 24%.
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 1:7

46e minuut.
Muhacir speelt de bal door. Mach rent richting de bal. Mach speelt de bal door. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 1:8

53e minuut.
Ansaldi passt de bal zonder na te denken. Mach rent richting de bal. Mach passt de bal in één keer door. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 1:9

55e minuut.
Pantoja is nu in balbezit. Pantoja passt de bal met de wreef. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 1:10

59e minuut.
Mach is nu in balbezit. Marche verovert de bal door een tackle van achteren. Ansaldi is nu in balbezit. Pantoja geeft de bal voor. Petkovski springt en kopt de bal. Nußdorfer bokst de bal weg.

64e minuut.
Ansaldi kopt de bal weg. Klungelig pakt Petkovski de bal. Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Mach is nu in balbezit. Mach schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mach is nu in balbezit. Mach passt de bal zonder na te denken. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Nußdorfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 1:11

72e minuut.
Modiano verovert de bal door een tackle van achteren. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja passt de bal zonder na te denken. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Marmarinos probeert naar een medespeler te passen. Mach rent richting de bal. Mach geeft een hoge lob. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Nußdorfer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 1:12

77e minuut.
Muhacir probeert naar een medespeler te passen. Marmarinos speelt de bal door. Pantoja met een sublieme pass. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach draait met de bal, schiet en ... Nußdorfer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petkovski probeert de bal met de borst te controleren. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 1:13

88e minuut.
Muhacir verovert de bal door een tackle van achteren. Muhacir geeft de bal voor. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Nußdorfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 1:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skopje Avtokomanda 73%, Fk Pcinja United 27%.
FK Skopje Avtokomanda - Fk Pcinja United 1:14