Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:18
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Fc Shkupi Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14000
Fc Shkupi United MACEDONIA
normal Tactiek НАПАД
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 57.7
matig Schieten uitmuntend
redelijk Passen formidabel
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Drangov verovert de bal door een tackle van achteren. Drangov passt de bal zonder na te denken. Daar is Zaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaman haalt uit met een fantastische trap. Maar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Pilati bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Shkupi - United MACEDONIA 0:1

4e minuut.
Pilati trapt de bal weg. Kralevski kopt de bal weg. Drangov geeft de bal voor. Crvenkovski kopt de bal weg. Zaman is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Davidov neemt de hoekschop. Herbin heeft problemen om de bal te vangen. Crvenkovski rent richting de bal. Crvenkovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Manoyan met een sublieme pass. Gligorov geeft de bal voor. Crvenkovski kopt de bal weg. Daar is López Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Alfaro schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Popov kopt de bal weg. Crvenkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenkovski passt de bal in één keer door. López Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alfaro schiet op doel. Pilati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Armenakyan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Shkupi - United MACEDONIA 0:2

17e minuut.
Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman geeft de bal voor. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro schiet op doel. Pilati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Shkupi - United MACEDONIA 0:3

18e minuut.
Indelicato bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenkovski onderschept slim de pass. Crvenkovski passt de bal in één keer door. López Alfaro is nu in balbezit. López Alfaro draait met de bal, schiet en ... Pilati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maar probeert de bal met de borst te controleren. Maar geeft een lange en hoge pass. Drangov is nu in balbezit. Drangov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Davidov met een snelle inworp. Klungelig pakt Zaman de bal. Zaman probeert naar een medespeler te passen. López Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. López Alfaro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kitinov kopt de bal weg. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Pilati bokst de bal weg. Paal!

22e minuut.
Daar is Kralevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kralevski geeft een lange en hoge pass. Zaman is nu in balbezit. Zaman geeft een hoge lob. López Alfaro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Crvenkovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaman rent richting de bal. Zaman passt de bal in één keer door. López Alfaro is nu in balbezit. López Alfaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gligorov passt de bal in één keer door. Daar is Zaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaman probeert naar een medespeler te passen. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Armenakyan geeft een lange en hoge pass. Kralevski speelt de bal door. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Shkupi - United MACEDONIA 0:4

40e minuut.
Armenakyan is nu in balbezit. Zaman onderschept slim de pass. Zaman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt López Alfaro de bal. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Shkupi 83%, United MACEDONIA 17%.
Fc Shkupi - United MACEDONIA 0:4

52e minuut.
Davidov geeft een lange en hoge pass. Kitinov kopt de bal weg. Drangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drangov geeft een lange en hoge pass. López Alfaro springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Davidov de bal. Davidov passt de bal in één keer door. Armenakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman verovert de bal door een tackle van achteren. Zaman haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drangov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crvenkovski met een sublieme pass. López Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. López Alfaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Shkupi - United MACEDONIA 0:5

59e minuut.
Zaman rent richting de bal. Zaman passt de bal met de wreef. Maar rent richting de bal. López Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. López Alfaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Crvenkovski rent richting de bal. Crvenkovski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt López Alfaro de bal. López Alfaro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maar de bal onder controle te krijgen. Pilati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Drangov geeft een hoge lob. Zaman kopt de bal weg. Ignjatovski heeft problemen om de bal te vangen. López Alfaro is nu in balbezit. López Alfaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Drangov met een sublieme pass. Davidov rent richting de bal. Davidov geeft een hoge lob. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Armenakyan met een harde bal richting middenveld. Davidov kopt de bal weg. Indelicato heeft problemen om de bal te vangen. López Alfaro is nu in balbezit. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Shkupi - United MACEDONIA 0:6

70e minuut.
Cunningham is nu in balbezit. Drangov verovert de bal door een tackle van achteren. Drangov passt de bal zonder na te denken. Crvenkovski is nu in balbezit. Crvenkovski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Davidov met een sublieme pass. Zaman is nu in balbezit. Zaman probeert naar een medespeler te passen. Daar is López Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ignjatovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralevski onderschept slim de pass. Kralevski passt de bal zonder na te denken. López Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alfaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Shkupi - United MACEDONIA 0:7

74e minuut.
Gligorov passt de bal zonder na te denken. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov passt de bal in één keer door. Crvenkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenkovski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Shkupi - United MACEDONIA 0:8

79e minuut.
Kralevski passt de bal zonder na te denken. Davidov is nu in balbezit. Davidov met een sublieme pass. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Armenakyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davidov met een snelle inworp. Zaman is nu in balbezit. Zaman geeft een hoge lob. Pilati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Kralevski kopt de bal weg. Davidov geeft de bal voor. Kitinov kopt de bal weg. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro draait met de bal, schiet en ... Pilati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Shkupi - United MACEDONIA 0:9

83e minuut.
Davidov is nu in balbezit. Davidov passt de bal zonder na te denken. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman geeft een lange en hoge pass. López Alfaro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kralevski passt de bal in één keer door. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov passt de bal met de wreef. López Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alfaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manoyan met de inworp. Armenakyan controleert de bal met de borst. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Maar rent richting de bal. López Alfaro begaat een overtreding. Maar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pilati zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drangov kopt de bal weg. Kralevski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Crvenkovski de bal. Crvenkovski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. López Alfaro springt en kopt de bal. Pilati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Shkupi - United MACEDONIA 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Shkupi 79%, United MACEDONIA 21%.
Fc Shkupi - United MACEDONIA 0:10