Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Skopje Avtokomanda United MACEDONIA
Normal Tactiek НАПАД
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 63
average Schieten outstanding
average Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Modiano is nu in balbezit. López Alfaro onderschept slim de pass. Zaman rent richting de bal. Zaman schiet op doel. Nußdorfer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Liekki rent richting de bal. Liekki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - United MACEDONIA 0:1

9e minuut.
Liekki is nu in balbezit. Daar is Liekki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liekki speelt de bal door. López Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Nußdorfer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Zaman is nu in balbezit. Zaman geeft de bal voor. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Gligorov onderschept slim de pass. Gligorov geeft de bal voor. Liekki kopt de bal weg. López Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alfaro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zaman de bal. Zaman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - United MACEDONIA 0:2

22e minuut.
Daar is Siadaczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liekki rent richting de bal. Viktorov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viktorov krijgt een gele kaart. Liekki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. López Alfaro neemt zijn aanloop. Nußdorfer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Drangov onderschept slim de pass. Drangov passt de bal zonder na te denken. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Nußdorfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - United MACEDONIA 0:3

30e minuut.
Sirnes kopt de bal weg. Kralevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralevski speelt de bal door. Klungelig pakt López Alfaro de bal. López Alfaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - United MACEDONIA 0:4

32e minuut.
Gligorov met een sublieme pass. Davidov rent richting de bal. Davidov passt de bal in één keer door. López Alfaro is nu in balbezit. López Alfaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
López Alfaro rent richting de bal. Liekki is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Siadaczka ... Strafschop! Siadaczka krijgt een gele kaart. Liekki raakt geblesseerd tijdens het duel. López Alfaro neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - United MACEDONIA 0:5

37e minuut.
Chowaniec geeft een lange en hoge pass. Gligorov geeft een lange en hoge pass. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman geeft een hoge lob. López Alfaro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Drangov met de inworp. Vivenzio rent richting de bal. Kralevski onderschept slim de pass. Kralevski geeft de bal voor. López Alfaro springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drangov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kralevski probeert naar een medespeler te passen. López Alfaro is nu in balbezit. López Alfaro schiet op doel. Nußdorfer bokst de bal weg. Liekki is nu in balbezit. Viktorov is nu in balbezit. Liekki verovert de bal door een tackle van achteren. Liekki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ratta passt de bal met de wreef. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec passt de bal in één keer door. Jurietti rent richting de bal. Jurietti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skopje Avtokomanda 79%, United MACEDONIA 21%.
FK Skopje Avtokomanda - United MACEDONIA 0:5

48e minuut.
Davidov speelt de bal door. Zaman is nu in balbezit. Zaman speelt de bal door. López Alfaro is nu in balbezit. López Alfaro schiet op doel. De bal raakt de paal. Nußdorfer bokst de bal weg.

52e minuut.
López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro speelt de bal door. Liekki bereikt de bal nog maar net als eerste. Liekki haalt uit met een fantastische trap. Nußdorfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - United MACEDONIA 0:6

53e minuut.
López Alfaro rent richting de bal. Viktorov rent richting de bal. López Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Nußdorfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - United MACEDONIA 0:7

55e minuut.
López Alfaro onderschept slim de pass. López Alfaro met een sublieme pass. Daar is Zaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaman haalt uit met een fantastische trap. Nußdorfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

57e minuut.
Liekki rent richting de bal. Liekki passt de bal met de wreef. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro draait met de bal, schiet en ... Viktorov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nußdorfer probeert naar een medespeler te passen. Drangov kopt de bal weg. López Alfaro rent richting de bal. Liekki is nu in balbezit. Liekki haalt uit met een fantastische trap. Nußdorfer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. López Alfaro is nu in balbezit. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - United MACEDONIA 0:8

63e minuut.
Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drangov probeert naar een medespeler te passen. Drapała probeert de bal aan de voet te houden. Liekki is nu in balbezit. Liekki haalt uit met een fantastische trap. Nußdorfer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. López Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Davidov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaman is nu in balbezit. Zaman geeft de bal voor. Liekki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Davidov met een sublieme pass. Viktorov rent richting de bal. López Alfaro onderschept slim de pass. López Alfaro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gligorov rent richting de bal. Gligorov geeft de bal voor. Liekki kopt de bal weg. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro draait met de bal, schiet en ... Nußdorfer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Davidov geeft de bal voor. Zaman kopt de bal weg. Liekki rent richting de bal. Liekki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Davidov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iliescu de bal. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kralevski is nu in balbezit. Kralevski geeft een lange en hoge pass. Liekki is nu in balbezit. López Alfaro is nu in balbezit. López Alfaro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - United MACEDONIA 0:9

90e minuut.
Davidov passt de bal in één keer door. Liekki is nu in balbezit. Liekki passt de bal zonder na te denken. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skopje Avtokomanda 75%, United MACEDONIA 25%.
FK Skopje Avtokomanda - United MACEDONIA 0:9