Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raspaleni Učiteli Užasni Molnji
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Nikolov passt de bal in één keer door. Neskovski probeert naar een medespeler te passen. Saev rent richting de bal. Stojčev onderschept slim de pass. Stojčev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kostov rent richting de bal. Kostov passt de bal zonder na te denken. Cvetkovski met een sublieme pass. Kralevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralevski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bosevski rent richting de bal. Bosevski probeert naar een medespeler te passen. Pančev rent richting de bal. Pančev haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Trajanov de bal. Paal! Trajanov probeert de bal met de borst te controleren. Gorceski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Cvetkovski passt de bal met de wreef. Kralevski rent richting de bal. Kralevski speelt de bal door. Stojčev is nu in balbezit. Stojčev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gorceski trapt de bal weg. Kostov kopt de bal weg. Stojčev is nu in balbezit. Grozdanovski onderschept slim de pass. Grozdanovski speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kostov zal de hoekschop nemen. Spasov kopt de bal weg. Daar is Grozdanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neskovski rent richting de bal. Neskovski haalt uit met een fantastische trap. Damjanovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raspaleni Učiteli - Užasni Molnji 0:1

40e minuut.
Gorģevski met een sublieme pass. Cvetkovski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kralevski. Kralevski krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Grozdanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdanovski passt de bal met de wreef. Matliev speelt de bal door. Stojčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojčev draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Raspaleni Učiteli - Užasni Molnji 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Učiteli 52%, Užasni Molnji 48%.
Raspaleni Učiteli - Užasni Molnji 0:2

49e minuut.
Klungelig pakt Tomulevski de bal. Tomulevski met een sublieme pass. Trajanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pančev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Vasevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomulevski is nu in balbezit. Tomulevski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trajanov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Neskovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stanoev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Učiteli 46%, Užasni Molnji 54%.
Raspaleni Učiteli - Užasni Molnji 0:2