Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Užasni Čekani GFK Tikvesh 1930
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Damjanovski probeert naar een medespeler te passen. Miserdovski is nu in balbezit. Georgiev begaat een overtreding. Georgiev krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ignatov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Georgiev met de inworp. Ġorģinski geeft de bal voor. Klungelig pakt Mihov de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Duljanov probeert naar een medespeler te passen. Mitrevski rent richting de bal. Slavkovski rent richting de bal. Mitrevski onderschept slim de pass. Mitrevski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Daar is Mazneikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duljanov is nu in balbezit. Duljanov passt de bal in één keer door. Drangov is nu in balbezit. Drangov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Čekani - GFK Tikvesh 1930 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Čekani 47%, GFK Tikvesh 1930 53%.
Užasni Čekani - GFK Tikvesh 1930 0:1

50e minuut.
Mazneikov rent richting de bal. Mazneikov geeft de bal voor. Damjanovski rent richting de bal. Drangov rent richting de bal. Drangov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ignatov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mircevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ġorģinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġorģinski geeft de bal voor. Vaskovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Mircevski onderschept slim de pass. Celevski is nu in balbezit. Mircevski maakt een afschuwelijke overtreding. Celevski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Celevski kan niet meer verder spelen. Kokarev komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Georgiev passt de bal in één keer door. Damjanovski rent richting de bal. Damjanovski geeft een hoge lob. Spasov rent richting de bal. Spasov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Spasov met een snelle inworp. Klungelig pakt Duljanov de bal. Paraškev is nu in balbezit. Duljanov verovert de bal door een tackle van achteren. Duljanov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Spasov geeft een lange en hoge pass. Mircevski kopt de bal weg. Duljanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Duljanov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Simovski de bal onder controle te krijgen. Janevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Čekani 59%, GFK Tikvesh 1930 41%.
Užasni Čekani - GFK Tikvesh 1930 0:1