Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svirepi Kopja Užasni Orli
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Delčev is nu in balbezit. Delčev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Božinov de bal. Panov is nu in balbezit. Panov schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Panov probeert naar een medespeler te passen. Delčev rent richting de bal. Jovevski is nu in balbezit. Delčev is nu in balbezit. Delčev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Antonov geeft een lange en hoge pass. Delčev rent richting de bal. Met opzet legt Stamboliski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Stamboliski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stamboliski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Delčev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anastasiadis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Delčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovevski rent richting de bal. Panov onderschept slim de pass. Delčev is nu in balbezit. Delčev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svirepi Kopja - Užasni Orli 0:1

43e minuut.
Džerov is nu in balbezit. Panov onderschept slim de pass. Panov speelt de bal door. Delčev rent richting de bal. Delčev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jovevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delčev is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svirepi Kopja 59%, Užasni Orli 41%.
Svirepi Kopja - Užasni Orli 0:1

57e minuut.
Džerov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov onderschept slim de pass. Panov passt de bal in één keer door. Delčev rent richting de bal. Delčev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svirepi Kopja - Užasni Orli 0:2

75e minuut.
Klungelig pakt Anastasiadis de bal. Veljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov met een sublieme pass. Korubinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korubinov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Anteski met een harde bal richting middenveld. Anastasiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veljov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svirepi Kopja 69%, Užasni Orli 31%.
Svirepi Kopja - Užasni Orli 0:2