Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogneni Orli Ogneni Ġavoli
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Solakov rent richting de bal. Levski onderschept slim de pass. Celevski verovert de bal door een tackle van achteren. Solakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Solakov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogneni Orli - Ogneni Ġavoli 0:1

5e minuut.
Levski is nu in balbezit. Jonceski rent richting de bal. Obetkovski begaat een overtreding. Obetkovski krijgt een gele kaart. Jonceski raakt geblesseerd tijdens het duel. Levski komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jonceski rent richting de bal. Jonceski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Todevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazepov bereikt de bal nog maar net als eerste. Solakov begaat een overtreding. Kazepov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kazepov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jonceski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogneni Orli - Ogneni Ġavoli 1:1

14e minuut.
Pacoski probeert naar een medespeler te passen. Jonceski is nu in balbezit. Levski bereikt de bal nog maar net als eerste. Levski haalt uit met een fantastische trap. Spasov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Trpenovski met een snelle inworp. Spiroski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiroski geeft de bal voor. Bajevski is nu in balbezit. Bajevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Trpenovski de bal. Todevski rent richting de bal. Todevski met een sublieme pass. Jonceski is nu in balbezit. Jonceski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zajkovski geeft de bal voor. Trpenovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Todevski met een sublieme pass. Jonceski rent richting de bal. Jonceski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kostojčinovski met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Solakov de bal. Levski is nu in balbezit. Levski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogneni Orli 51%, Ogneni Ġavoli 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ogneni Orli - Ogneni Ġavoli 1:1

47e minuut.
Milosavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavov geeft de bal voor. Bajevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Solakov is nu in balbezit. Solakov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Denkov de bal. Solakov rent richting de bal. Solakov speelt de bal door. Bajevski rent richting de bal. Bajevski draait met de bal, schiet en ... Grozdanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Inworp. Jonceski met de inworp. Pacoski speelt de bal door. Spiroski rent richting de bal. Spiroski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogneni Orli 49%, Ogneni Ġavoli 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ogneni Orli - Ogneni Ġavoli 1:1