Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GFK Tikvesh 1930 F.C ARSENAL Shendija
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Turpin probeert naar een medespeler te passen. Davidov rent richting de bal. Davidov geeft de bal voor. Davidov springt en kopt de bal. Vaskovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GFK Tikvesh 1930 - F.C ARSENAL Shendija 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasevski met een snelle inworp. Kostov met een sublieme pass. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slankov onderschept slim de pass. Slankov geeft een hoge lob. Vaskovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Miserdovski verovert de bal door een tackle van achteren. Duljanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Duljanov met een sublieme pass. Drangov is nu in balbezit. Drangov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kokarev met een sublieme pass. Slankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slankov passt de bal met de wreef. Davidov is nu in balbezit. Davidov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GFK Tikvesh 1930 - F.C ARSENAL Shendija 0:2

31e minuut.
Serafimovski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Spasov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duljanov rent richting de bal. Duljanov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kokarev passt de bal met de wreef. Kostov rent richting de bal. Duljanov onderschept slim de pass. Duljanov geeft de bal voor. Ilievski controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GFK Tikvesh 1930 - F.C ARSENAL Shendija 1:2

36e minuut.
Jakimovski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davidov met een snelle inworp. Slankov rent richting de bal. Slankov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bosevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bosevski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bosevski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jakimovski kopt de bal weg. Dulev rent richting de bal. Dulev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFK Tikvesh 1930 53%, F.C ARSENAL Shendija 47%.
GFK Tikvesh 1930 - F.C ARSENAL Shendija 1:2

62e minuut.
Slavkovski is nu in balbezit. Slavkovski met een sublieme pass. Ignatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov verovert de bal door een tackle van achteren. Davidov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GFK Tikvesh 1930 - F.C ARSENAL Shendija 1:3

69e minuut.
Serafimovski controleert de bal met de borst. Serafimovski geeft een hoge lob. Ignatov rent richting de bal. Davidov onderschept slim de pass. Davidov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GFK Tikvesh 1930 - F.C ARSENAL Shendija 1:4

77e minuut.
Dulev passt de bal met de wreef. Ignatov rent richting de bal. Davidov verovert de bal door een tackle van achteren. Slankov rent richting de bal. Slankov draait met de bal, schiet en ... Vaskovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milosavov met een sublieme pass. Klungelig pakt Slankov de bal. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov haalt uit met een fantastische trap. Vaskovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Slankov rent richting de bal. Slankov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Milosavov de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Davidov is nu in balbezit. Davidov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GFK Tikvesh 1930 - F.C ARSENAL Shendija 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFK Tikvesh 1930 56%, F.C ARSENAL Shendija 44%.
GFK Tikvesh 1930 - F.C ARSENAL Shendija 1:5