Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dostoinstveni Lovci Užasni Čekani
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Graniќ heeft problemen om de bal te vangen. Mihov is nu in balbezit. Ġorģinski is nu in balbezit. Mihov onderschept slim de pass. Mihov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mihov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dostoinstveni Lovci - Užasni Čekani 0:1

5e minuut.
Parličev trapt de bal weg van het doel. Lazov heeft problemen om de bal te vangen. Lazov passt de bal met de wreef. Mihov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dostoinstveni Lovci - Užasni Čekani 0:2

25e minuut.
Mladenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Duljanov verovert de bal door een tackle van achteren. Duljanov probeert naar een medespeler te passen. Mihov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gerasimovski rent richting de bal. Ġorģinski onderschept slim de pass. Ġorģinski speelt de bal door. Mihov is nu in balbezit. Mihov schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nunkov rent richting de bal. Nunkov speelt de bal door. Lazov probeert naar een medespeler te passen. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dostoinstveni Lovci 38%, Užasni Čekani 62%.
Dostoinstveni Lovci - Užasni Čekani 0:2

51e minuut.
Bandulovski probeert naar een medespeler te passen. Paraškev is nu in balbezit. Paraškev met een sublieme pass. Duljanov is nu in balbezit. Duljanov draait met de bal, schiet en ... Parličev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Bandulovski met een sublieme pass. Lazov rent richting de bal. Asenov is nu in balbezit. Lazov verovert de bal door een tackle van achteren. Lazov schiet op doel. Janevski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Parličev trapt de bal weg. Lazov kan de bal niet met de borst controleren. Asenov is nu in balbezit. Lazov verovert de bal door een tackle van achteren. Lazov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mitrevski met een sublieme pass. Mihov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġorģinski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duljanov wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dostoinstveni Lovci - Užasni Čekani 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dostoinstveni Lovci 48%, Užasni Čekani 52%.
Dostoinstveni Lovci - Užasni Čekani 0:3