Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Užasni Orli Dostoinstveni Lovci
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Anastasiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreev onderschept slim de pass. Andreev passt de bal met de wreef. Lazov rent richting de bal. Lazov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Andreev passt de bal zonder na te denken. Lazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazov passt de bal in één keer door. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Orli 55%, Dostoinstveni Lovci 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Užasni Orli - Dostoinstveni Lovci 0:0

47e minuut.
Anastasiadis rent richting de bal. Anastasiadis geeft de bal voor. Ġorģinski heeft problemen om de bal te vangen. Delčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Delčev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Soposki kopt de bal weg. Panov rent richting de bal. Panov geeft een hoge lob. Konstantinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Orli - Dostoinstveni Lovci 1:0

72e minuut.
Panov heeft problemen om de bal te vangen. Anastasiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazov begaat een overtreding. Lazov krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Andreev verovert de bal door een tackle van achteren. Andreev geeft de bal voor. Kuslev controleert de bal met de borst. Nunkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Andreev is nu in balbezit. Andreev geeft een lange en hoge pass. Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov onderschept slim de pass. Lazarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Andreev is nu in balbezit. Andreev speelt de bal door. Kuslev is nu in balbezit. Lazov rent richting de bal. Lazov draait met de bal, schiet en ... Ognjanovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Radovski geeft een lange en hoge pass. Panov kopt de bal weg. Ġorģinski heeft problemen om de bal te vangen. Delčev rent richting de bal. Delčev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Orli 58%, Dostoinstveni Lovci 42%.
Užasni Orli - Dostoinstveni Lovci 1:0