Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C ARSENAL Shendija Užasni Molnji
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Trajanovski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davidov met een snelle inworp. Slankov rent richting de bal. Slankov schiet op doel. Paal! Gorceski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ARSENAL Shendija - Užasni Molnji 1:0

16e minuut.
Davidov onderschept slim de pass. Gorģevski rent richting de bal. Davidov onderschept slim de pass. Slankov rent richting de bal. Slankov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nikolov rent richting de bal. Nikolov geeft een hoge lob. Trajanovski probeert de bal met de borst te controleren. Davidov onderschept slim de pass. Davidov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Slankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slankov met een sublieme pass. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov schiet op doel. Gorceski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ARSENAL Shendija - Užasni Molnji 2:0

43e minuut.
Daar is Neskovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojčev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dulev. Dulev krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Dulev kan de bal niet met de borst controleren. Dulev geeft een hoge lob. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov onderschept slim de pass. Davidov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C ARSENAL Shendija 32%, Užasni Molnji 68%.
F.C ARSENAL Shendija - Užasni Molnji 2:0

48e minuut.
Trajanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davidov met de inworp. Slankov is nu in balbezit. Slankov schiet op doel. Gorceski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Trajanovski onderschept slim de pass. Trajanovski speelt de bal door. Kralevski heeft problemen om de bal te vangen. Slankov rent richting de bal. Slankov haalt uit met een fantastische trap. Gorceski bokst de bal weg.

52e minuut.
Klungelig pakt Turpin de bal. Kostov speelt de bal door. Serafimovski rent richting de bal. Stojčev onderschept slim de pass. Stojčev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ARSENAL Shendija - Užasni Molnji 2:1

59e minuut.
Gorģevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov onderschept slim de pass. Kostov probeert naar een medespeler te passen. Davidov rent richting de bal. Davidov schiet op doel. Gorceski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorceski probeert naar een medespeler te passen. Vasevski is nu in balbezit. Vasevski geeft een lange en hoge pass. Bosevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosevski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kostov passt de bal zonder na te denken. Davidov is nu in balbezit. Slankov rent richting de bal. Slankov draait met de bal, schiet en ... Gorceski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ARSENAL Shendija - Užasni Molnji 3:1

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bosevski neemt de hoekschop. Trajanovski kan de bal niet met de borst controleren. Davidov is nu in balbezit. Davidov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ARSENAL Shendija - Užasni Molnji 4:1

75e minuut.
Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Neskovski verovert de bal door een tackle van achteren. Neskovski passt de bal met de wreef. Stojčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojčev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Slankov verovert de bal door een tackle van achteren. Slankov speelt de bal door. Trajanov is nu in balbezit. Davidov verovert de bal door een tackle van achteren. Davidov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kralevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kralevski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kralevski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Serafimovski de bal. Stojčev rent richting de bal. Stojčev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ARSENAL Shendija - Užasni Molnji 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C ARSENAL Shendija 38%, Užasni Molnji 62%.
F.C ARSENAL Shendija - Užasni Molnji 4:2