Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grubi Volšebnici Svirepi Kopja
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Malčankov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Damjanovski met een snelle inworp. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Miladinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Džerov onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dinkov. Dinkov krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gulevski geeft een lange en hoge pass. Stamboliski is nu in balbezit. Stamboliski met een sublieme pass. Korubinov rent richting de bal. Korubinov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Damjanovski rent richting de bal. Malčankov verovert de bal door een tackle van achteren. Malčankov geeft een hoge lob. Torov rent richting de bal. Torov passt de bal met de wreef. Malčankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Miladinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov rent richting de bal. Stamboliski maakt een afschuwelijke overtreding. Stamboliski krijgt een gele kaart. Dinkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dinkov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Anteski bokst de bal weg. Miladinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Miladinov haalt uit met een fantastische trap. Anteski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Svirepi Kopja 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubi Volšebnici 50%, Svirepi Kopja 50%.
Grubi Volšebnici - Svirepi Kopja 1:0

67e minuut.
Torov is nu in balbezit. Torov geeft de bal voor. Kralevski kopt de bal weg. Daar is Korubinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korubinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grubi Volšebnici - Svirepi Kopja 1:1

73e minuut.
Asenov geeft de bal voor. Levski bereikt de bal nog maar net als eerste. Levski probeert naar een medespeler te passen. Miladinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Miladinov schiet op doel. Anteski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Jovevski geeft een hoge lob. Inworp. Kralevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veljov rent richting de bal. Veljov schiet op doel. Malčankov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Kralevski passt de bal met de wreef. Veljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Levski begaat een overtreding. Levski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Torov rent richting de bal. Torov passt de bal met de wreef. Levski rent richting de bal. Veljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Stamboliski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamboliski passt de bal zonder na te denken. Obetkovski is nu in balbezit. Korubinov onderschept slim de pass. Korubinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubi Volšebnici 53%, Svirepi Kopja 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grubi Volšebnici - Svirepi Kopja 1:1