Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogneni Orli Užasni Molnji
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Pacoski rent richting de bal. Neskovski onderschept slim de pass. Neskovski speelt de bal door. Stojčev rent richting de bal. Stojčev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogneni Orli - Užasni Molnji 0:1

20e minuut.
Kazepov is nu in balbezit. Gorģevski rent richting de bal. Gorģevski probeert naar een medespeler te passen. Stojčev is nu in balbezit. Stojčev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Todevski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Levski de bal. Gorģevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Levski verovert de bal door een tackle van achteren. Levski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Todevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todevski passt de bal zonder na te denken. Jonceski is nu in balbezit. Jonceski haalt uit met een fantastische trap. Gorceski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogneni Orli - Užasni Molnji 1:1

35e minuut.
Pacoski passt de bal met de wreef. Levski met een sublieme pass. Jonceski bereikt de bal nog maar net als eerste. Levski bereikt de bal nog maar net als eerste. Levski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gorģevski rent richting de bal. Jonceski begaat een overtreding. Gorģevski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trajanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Stojčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacoski rent richting de bal. Stojčev verovert de bal door een tackle van achteren. Stojčev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogneni Orli - Užasni Molnji 1:2

42e minuut.
Triantafilou kopt de bal weg. Kazepov bereikt de bal nog maar net als eerste. Neskovski is nu in balbezit. Stojčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojčev haalt uit met een fantastische trap. Grozdanov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogneni Orli 51%, Užasni Molnji 49%.
Ogneni Orli - Užasni Molnji 1:2

54e minuut.
Todevski verovert de bal door een tackle van achteren. Todevski speelt de bal door. Klungelig pakt Matliev de bal. Jonceski rent richting de bal. Jonceski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogneni Orli - Užasni Molnji 2:2

82e minuut.
Levski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralevski onderschept slim de pass. Kralevski geeft een lange en hoge pass. Kostov is nu in balbezit. Kostov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Levski is nu in balbezit. Levski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trajanov de bal. Jonceski rent richting de bal. Jonceski haalt uit met een fantastische trap. Gorceski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogneni Orli 39%, Užasni Molnji 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ogneni Orli - Užasni Molnji 2:2