Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svirepi Demoni FK Rabotnici
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Salevski de bal onder controle te krijgen. Turpin is nu in balbezit. Turpin draait met de bal, schiet en ... Mazneikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grupčev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svirepi Demoni - FK Rabotnici 0:1

12e minuut.
Siljanovski met een snelle inworp. Grupčev rent richting de bal. Grupčev probeert naar een medespeler te passen. Ristov rent richting de bal. Ristov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Svirepi Demoni - FK Rabotnici 1:1

26e minuut.
Salevski geeft de bal voor. Inworp. Talevski met een snelle inworp. Stavrevski is nu in balbezit. Stavrevski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mircevski is nu in balbezit. Mircevski geeft een lange en hoge pass. Sedloski probeert naar een medespeler te passen. Ristov is nu in balbezit. Ristov draait met de bal, schiet en ... Pascua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Turpin passt de bal zonder na te denken. Stavrevski rent richting de bal. Popev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Popev krijgt een gele kaart. Stavrevski raakt geblesseerd tijdens het duel. Dulev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Popev heeft problemen om de bal te vangen. Stavrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrevski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Stojčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrevski begaat een overtreding. Stojčev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stojčev met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Beleski de bal. Grupčev is nu in balbezit. Grupčev draait met de bal, schiet en ... Pascua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svirepi Demoni - FK Rabotnici 2:1

40e minuut.
Stojčev passt de bal zonder na te denken. Popev bereikt de bal nog maar net als eerste. Popev speelt de bal door. Ristov rent richting de bal. Ristov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svirepi Demoni 47%, FK Rabotnici 53%.
Svirepi Demoni - FK Rabotnici 2:1

52e minuut.
Salevski geeft een lange en hoge pass. Popev heeft problemen om de bal te vangen. Stavrevski speelt de bal door. Turpin is nu in balbezit. Turpin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Svirepi Demoni - FK Rabotnici 2:2

78e minuut.
Grupčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupčev met een sublieme pass. Ristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristov haalt uit met een fantastische trap. Mitrovski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svirepi Demoni 34%, FK Rabotnici 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Svirepi Demoni - FK Rabotnici 2:2