Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Žestoki Meteori Ogneni Tigri
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Temelkoski probeert naar een medespeler te passen. Korunovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čučkov maakt een afschuwelijke overtreding. Čučkov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

6e minuut.
Merakovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolevski begaat een overtreding. Merakovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nikolov met een snel genomen vrije trap. Markov met een sublieme pass. Spasov is nu in balbezit. Madžovski onderschept slim de pass. Madžovski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Denkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jovevski krijgt zijn hoofd ertegen. Denkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jovevski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Žestoki Meteori - Ogneni Tigri 0:1

20e minuut.
Zibrecki verovert de bal door een tackle van achteren. Zibrecki geeft de bal voor. Temelkoski is nu in balbezit. Temelkoski rent richting de bal. Temelkoski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nikolov rent richting de bal. Tolevski onderschept slim de pass. Tolevski probeert naar een medespeler te passen. Jovevski is nu in balbezit. Jovevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Spasov passt de bal in één keer door. Kalemanov is nu in balbezit. Madžovski begaat een overtreding. Madžovski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žestoki Meteori 63%, Ogneni Tigri 37%.
Žestoki Meteori - Ogneni Tigri 0:1

60e minuut.
Andonov probeert naar een medespeler te passen. Zibrecki heeft problemen om de bal te vangen. Markov begaat een overtreding. Markov krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Suleski passt de bal in één keer door. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov passt de bal in één keer door. Jovevski is nu in balbezit. Jovevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ognjanovski met een sublieme pass. Jovevski is nu in balbezit. Japonski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jovevski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ognjanovski neemt de penalty, wat een uithaal! Denkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žestoki Meteori 65%, Ogneni Tigri 35%.
Žestoki Meteori - Ogneni Tigri 0:1