Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grozni Razoruvači Užasni Majstori
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Apostolovski is nu in balbezit. Apostolovski geeft een hoge lob. Stefanov heeft problemen om de bal te vangen. Nikolovski rent richting de bal. Nikolovski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Zdraveski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdraveski geeft een lange en hoge pass. Dimitrievski heeft problemen om de bal te vangen. Nikolovski is nu in balbezit. Nikolovski schiet op doel. Stefov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Novevski zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grozni Razoruvači - Užasni Majstori 1:0

14e minuut.
Mitrevski geeft een hoge lob. Kalemanov rent richting de bal. Andreev onderschept slim de pass. Andreev haalt uit met een fantastische trap. Pančev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Daar is Zdraveski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrevski speelt de bal door. Kalemanov is nu in balbezit. Langov onderschept slim de pass. Langov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Dimitroski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stefanov de bal. Nikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grozni Razoruvači - Užasni Majstori 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grozni Razoruvači 58%, Užasni Majstori 42%.
Grozni Razoruvači - Užasni Majstori 2:0

73e minuut.
Naumov kopt de bal weg. Ignjatovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatovski geeft een lange en hoge pass. Novevski rent richting de bal. Novevski geeft de bal voor. Stefov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Langov is nu in balbezit. Andreev is nu in balbezit. Langov is nu in balbezit. Andreev bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Simonovski met een sublieme pass. Jovčev is nu in balbezit. Novevski maakt een afschuwelijke overtreding. Novevski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grozni Razoruvači 55%, Užasni Majstori 45%.
Grozni Razoruvači - Užasni Majstori 2:0