Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moќni Demoni FK Slonovi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Steriovski neemt de hoekschop. Kostadinov heeft problemen om de bal te vangen. Berkovski rent richting de bal. Berkovski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski onderschept slim de pass. Kostadinov rent richting de bal. Temelkoski is nu in balbezit. Temelkoski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gudžoski passt de bal zonder na te denken. Georgievski is nu in balbezit. Spirov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Spirov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Georgievski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Lozanovski met een sublieme pass. Langov is nu in balbezit. Langov passt de bal zonder na te denken. Daar is Kadrievski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadrievski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gorceski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpenovski geeft de bal voor. Berkovski kan de bal niet met de borst controleren. Berkovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kadrievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorceski is nu in balbezit. Karandžulov rent richting de bal. Gorceski onderschept slim de pass. Gorceski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moќni Demoni 60%, FK Slonovi 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moќni Demoni - FK Slonovi 0:0

68e minuut.
Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Temelkoski probeert naar een medespeler te passen. Berkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spiroski met de inworp. Temelkoski rent richting de bal. Temelkoski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gorceski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karandžulov verovert de bal door een tackle van achteren. Kadrievski begaat een overtreding. Kadrievski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Spiroski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiroski geeft een hoge lob. Gudžoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langov rent richting de bal. Langov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moќni Demoni 46%, FK Slonovi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moќni Demoni - FK Slonovi 0:0