Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brzi Junaci Boemski Drvodelci
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Trpkovski met een sublieme pass. Mitrovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrovski probeert naar een medespeler te passen. Anteski rent richting de bal. Anteski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Trpkovski rent richting de bal. Trpkovski speelt de bal door. Mitrovski heeft problemen om de bal te vangen. Mitrovski schiet op doel. Stojanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzi Junaci - Boemski Drvodelci 0:1

26e minuut.
Apostolovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borov komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Kočevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cvetanov rent richting de bal. Pankovski verovert de bal door een tackle van achteren. Pankovski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Salevski verovert de bal door een tackle van achteren. Salevski met een sublieme pass. Klungelig pakt Borov de bal. Mitrovski is nu in balbezit. Mitrovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzi Junaci - Boemski Drvodelci 0:2

33e minuut.
Ignatov is nu in balbezit. Mitrovski verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrovski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anteski de bal. Anteski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pankovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankovski geeft een lange en hoge pass. Japonski rent richting de bal. Japonski schiet op doel. Rašaikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzi Junaci - Boemski Drvodelci 1:2

45e minuut.
Kočevski trapt de bal weg van het doel. Ignatov kopt de bal weg. Klungelig pakt Šapkarov de bal. Japonski bereikt de bal nog maar net als eerste. Japonski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brzi Junaci 45%, Boemski Drvodelci 55%.
Brzi Junaci - Boemski Drvodelci 1:2

79e minuut.
Šapkarov passt de bal met de wreef. Anteski bereikt de bal nog maar net als eerste. Salevski rent richting de bal. Anteski onderschept slim de pass. Anteski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brzi Junaci 54%, Boemski Drvodelci 46%.
Brzi Junaci - Boemski Drvodelci 1:2