Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Maģioničari Užasni Majstori
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Stefanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajčevski met de inworp. Mihov is nu in balbezit. Mihov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Naumov probeert naar een medespeler te passen. Langov is nu in balbezit. Simovski met een sublieme pass. Andreev rent richting de bal. Andreev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Jovčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merakovski geeft een lange en hoge pass. Stefanov rent richting de bal. Čerepnalkoski onderschept slim de pass. Čerepnalkoski haalt uit met een fantastische trap. Stefov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maģioničari - Užasni Majstori 1:0

30e minuut.
Korubinov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Andreev de bal onder controle te krijgen. Lazarov kopt de bal weg. Naumov rent richting de bal. Naumov passt de bal in één keer door. Paal!

33e minuut.
Manevski kopt de bal weg. Jovčev probeert de bal met de borst te controleren. Andreev is nu in balbezit. Andreev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Maģioničari - Užasni Majstori 1:1

33e minuut.
Merakovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreev rent richting de bal. Merakovski begaat een overtreding. Andreev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maģioničari 58%, Užasni Majstori 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Maģioničari - Užasni Majstori 1:1

51e minuut.
Mitrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrevski probeert naar een medespeler te passen. Lazarov rent richting de bal. Čerepnalkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Čerepnalkoski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dimitrievski kopt de bal weg. Merakovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merakovski met een sublieme pass. Čerepnalkoski rent richting de bal. Čerepnalkoski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jovčev kopt de bal weg. Merakovski rent richting de bal. Langov onderschept slim de pass. Langov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jovčev de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Jovčev is nu in balbezit. Andreev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovčev rent richting de bal. Andreev verovert de bal door een tackle van achteren. Andreev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lazarov verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarov probeert naar een medespeler te passen. Vaskov probeert naar een medespeler te passen. Naumov is nu in balbezit. Naumov speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Langov met een sublieme pass. Manevski geeft een lange en hoge pass. Dimitrievski heeft problemen om de bal te vangen. Čerepnalkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čerepnalkoski haalt uit met een fantastische trap. Stefov bokst de bal weg.

84e minuut.
Andreev rent richting de bal. Andreev schiet op doel. Korubinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langov rent richting de bal. Langov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maģioničari 38%, Užasni Majstori 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Maģioničari - Užasni Majstori 1:1