Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svirepi Demoni Ogneni Tigri
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.3
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ristov passt de bal in één keer door. Damevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damevski passt de bal met de wreef. Ristov rent richting de bal. Ristov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tolevski verovert de bal door een tackle van achteren. Tolevski geeft een hoge lob. Mazneikov kopt de bal weg. Madžovski probeert de bal met de borst te controleren. Madžovski draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Mitreski is nu in balbezit. Grupčev verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Markov. Grupčev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grupčev kan niet meer verder spelen. Mladenov komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Mircevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Madžovski onderschept slim de pass. Madžovski passt de bal zonder na te denken. Jovevski is nu in balbezit. Jovevski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Svirepi Demoni - Ogneni Tigri 0:1

40e minuut.
Klungelig pakt Konstantinov de bal. Salevski rent richting de bal. Konstantinov onderschept slim de pass. Jovevski is nu in balbezit. Jovevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Madžovski is nu in balbezit. Madžovski geeft een lange en hoge pass. Konstantinov probeert de bal aan de voet te houden. Jovevski is nu in balbezit. Jovevski haalt uit met een fantastische trap. Grupčev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svirepi Demoni - Ogneni Tigri 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svirepi Demoni 56%, Ogneni Tigri 44%.
Svirepi Demoni - Ogneni Tigri 0:2

46e minuut.
Jovevski passt de bal met de wreef. Tolevski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simitčiev. Tolevski raakt geblesseerd tijdens het duel. Tolevski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mircevski met een snelle inworp. Daar is Milosavov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milosavov geeft een hoge lob. Ristov is nu in balbezit. Ristov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Damevski geeft de bal voor. Jovevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popev is nu in balbezit. Jovevski verovert de bal door een tackle van achteren. Jovevski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Stanojevski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sedloski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mladenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladenov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Damevski geeft de bal voor. Inworp. Zdravkov met een snelle inworp. Mladenov is nu in balbezit. Mladenov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ristov rent richting de bal. Ristov haalt uit met een fantastische trap. Kuslev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Svirepi Demoni - Ogneni Tigri 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svirepi Demoni 39%, Ogneni Tigri 61%.
Svirepi Demoni - Ogneni Tigri 1:2