Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Rabotnici Žestoki Meteori
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Zibrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrevski onderschept slim de pass. Stavrevski probeert naar een medespeler te passen. Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Dulev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Temelkoski rent richting de bal. Temelkoski passt de bal zonder na te denken. Čučkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Čučkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zibrecki probeert naar een medespeler te passen. Čučkov rent richting de bal. Rajčevski maakt een afschuwelijke overtreding. Rajčevski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Denkov trapt de bal weg van het doel. Dulev kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nikolov de bal onder controle te krijgen. Turpin is nu in balbezit. Turpin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Spasov controleert de bal met de borst. Talevski is nu in balbezit. Spasov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talevski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Talevski kan niet meer verder spelen. Stojčevski komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Nikolov rent richting de bal. Turpin verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikolov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Rabotnici 42%, Žestoki Meteori 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Rabotnici - Žestoki Meteori 0:0

46e minuut.
Čučkov is nu in balbezit. Čučkov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zibrecki de bal. Stavrevski verovert de bal door een tackle van achteren. Stavrevski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Čučkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrovski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Čučkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Čučkov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rabotnici - Žestoki Meteori 0:1

90e minuut.
Stavrevski passt de bal zonder na te denken. Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nikolov zijn tegenspeler op de grond. Nikolov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Turpin moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Turpin kan niet meer verder spelen. Grosev komt het veld opgelopen. Stavrevski wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Rabotnici - Žestoki Meteori 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Rabotnici 52%, Žestoki Meteori 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Rabotnici - Žestoki Meteori 1:1