Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Užasni Majstori Stručni Kopja
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Kitanov heeft problemen om de bal te vangen. Langov rent richting de bal. Boseovski is nu in balbezit. Langov onderschept slim de pass. Langov schiet op doel. Stamenkovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kanatlarovski de bal. Andreev rent richting de bal. Andreev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Majstori - Stručni Kopja 1:0

3e minuut.
Ognjanovski probeert naar een medespeler te passen. Milevski heeft problemen om de bal te vangen. Langov bereikt de bal nog maar net als eerste. Langov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Majstori - Stručni Kopja 2:0

7e minuut.
Maznov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maznov geeft een lange en hoge pass. Stefanov kan de bal niet met de borst controleren. Milevski is nu in balbezit. Milevski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kitanov is nu in balbezit. Langov onderschept slim de pass. Endekovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langov onderschept slim de pass. Langov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Jovčev geeft een lange en hoge pass. Boseovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langov is nu in balbezit. Langov draait met de bal, schiet en ... Kanatlarovski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Majstori - Stručni Kopja 3:0

31e minuut.
Mitrevski is nu in balbezit. Mitrevski passt de bal in één keer door. Langov controleert de bal met de borst. Andreev is nu in balbezit. Andreev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Majstori - Stručni Kopja 4:0

35e minuut.
Langov is nu in balbezit. Boseovski is nu in balbezit. Langov verovert de bal door een tackle van achteren. Langov draait met de bal, schiet en ... Kitanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mitrevski rent richting de bal. Mitrevski speelt de bal door. Endekovski rent richting de bal. Andreev verovert de bal door een tackle van achteren. Andreev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Majstori 28%, Stručni Kopja 72%.
Užasni Majstori - Stručni Kopja 4:0

60e minuut.
Stefanov geeft de bal voor. Inworp. Maznov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ognjanovski rent richting de bal. Ognjanovski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Boseovski speelt de bal door. Ognjanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjanovski speelt de bal door. Milevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lazarov probeert de bal met de borst te controleren. Lazarov speelt de bal door. Boseovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langov bereikt de bal nog maar net als eerste. Langov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Majstori 45%, Stručni Kopja 55%.
Užasni Majstori - Stručni Kopja 4:0