Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moќni Demoni Brzi Junaci
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Spirov geeft een hoge lob. Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Božinoski speelt de bal door. Klungelig pakt Berkovski de bal. Berkovski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Trpenovski rent richting de bal. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moќni Demoni - Brzi Junaci 0:1

12e minuut.
Lazarov verovert de bal door een tackle van achteren. Pankovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karandžulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankovski onderschept slim de pass. Pankovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Karandžulov kopt de bal weg. Stojčev heeft problemen om de bal te vangen. Stojčev speelt de bal door. Božinoski is nu in balbezit. Božinoski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemanov is nu in balbezit. Kalemanov passt de bal in één keer door. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Spiroski kopt de bal weg. Salevski heeft problemen om de bal te vangen. Salevski geeft een hoge lob. Berkovski rent richting de bal. Berkovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Spirov speelt de bal door. Karandžulov is nu in balbezit. Karandžulov geeft een lange en hoge pass. Berkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkovski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moќni Demoni 51%, Brzi Junaci 49%.
Moќni Demoni - Brzi Junaci 0:1

49e minuut.
Steriovski geeft de bal voor. Karandžulov kopt de bal weg. Temelkoski is nu in balbezit. Berkovski is nu in balbezit. Berkovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lazarov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kalemanov met een snelle inworp. Pankovski rent richting de bal. Pankovski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Temelkoski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sugarev komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Sugarev is nu in balbezit. Berkovski is nu in balbezit. Sugarev rent richting de bal. Sugarev draait met de bal, schiet en ... Crvenkovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moќni Demoni - Brzi Junaci 1:1

87e minuut.
Lazarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karandžulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karandžulov probeert naar een medespeler te passen. Sugarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugarev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moќni Demoni 47%, Brzi Junaci 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moќni Demoni - Brzi Junaci 1:1