Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Slonovi Boemski Drvodelci
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


29e minuut.
Gorceski met een sublieme pass. Mitrovski rent richting de bal. Mitrovski speelt de bal door. Lukiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukiќ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Kralevski verovert de bal door een tackle van achteren. Gudžoski onderschept slim de pass. Gudžoski probeert naar een medespeler te passen. Gorceski is nu in balbezit. Gorceski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Slonovi 49%, Boemski Drvodelci 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Slonovi - Boemski Drvodelci 0:0

48e minuut.
Duljanov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gudžoski de bal. Gudžoski kopt de bal weg. Georgievski rent richting de bal. Georgievski schiet op doel. Rašaikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slonovi - Boemski Drvodelci 1:0

60e minuut.
Daar is Georgievski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micevski verovert de bal door een tackle van achteren. Micevski passt de bal in één keer door. Lukiќ is nu in balbezit. Lukiќ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Slonovi - Boemski Drvodelci 1:1

66e minuut.
Gudžoski is nu in balbezit. Gudžoski passt de bal in één keer door. Gorceski rent richting de bal. Kadrievski is nu in balbezit. Kadrievski draait met de bal, schiet en ... Rašaikov bokst de bal weg.

86e minuut.
Kralevski verovert de bal door een tackle van achteren. Kralevski speelt de bal door. Rajčevski rent richting de bal. Rajčevski geeft een lange en hoge pass. Lukiќ springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Slonovi 49%, Boemski Drvodelci 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Slonovi - Boemski Drvodelci 1:1