Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grozni Razoruvači Svirepi Demoni
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Apostolovski probeert de bal met de borst te controleren. Mladenov is nu in balbezit. Mladenov speelt de bal door. Ristov rent richting de bal. Ristov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ignjatovski kopt de bal weg. Popev bereikt de bal nog maar net als eerste. Popev passt de bal met de wreef. Ristov rent richting de bal. Ristov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Nikolovski heeft problemen om de bal te vangen. Mazneikov rent richting de bal. Mazneikov geeft een hoge lob. Nikolovski heeft problemen om de bal te vangen. Nikolovski haalt uit met een fantastische trap. Grupčev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ignjatovski met een sublieme pass. Sedloski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedloski passt de bal in één keer door. Ristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristov draait met de bal, schiet en ... Pančev bokst de bal weg.

14e minuut.
Zdraveski is nu in balbezit. Popev onderschept slim de pass. Popev passt de bal in één keer door. Ristov rent richting de bal. Ristov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Stojčev rent richting de bal. Stojčev geeft een lange en hoge pass. Mladenov kopt de bal weg. Ristov is nu in balbezit. Ristov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Silanov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Novevski de bal. Novevski haalt uit met een fantastische trap. Grupčev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Salevski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grozni Razoruvači - Svirepi Demoni 1:0

37e minuut.
Silanov rent richting de bal. Simitčiev verovert de bal door een tackle van achteren. Simitčiev geeft een lange en hoge pass. Ristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grozni Razoruvači - Svirepi Demoni 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grozni Razoruvači 55%, Svirepi Demoni 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grozni Razoruvači - Svirepi Demoni 1:1

61e minuut.
Apostolovski onderschept slim de pass. Apostolovski passt de bal met de wreef. Nikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolovski draait met de bal, schiet en ... Mazneikov probeert de bal aan de voet te houden. Grupčev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Apostolovski kopt de bal weg. Stojčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojčev passt de bal met de wreef. Ristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristov schiet op doel. Pančev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Popev geeft een lange en hoge pass. Salevski heeft problemen om de bal te vangen. Nikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolovski draait met de bal, schiet en ... Grupčev probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Apostolovski geeft de bal voor. Sedloski is nu in balbezit. Sedloski speelt de bal door. Ristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grozni Razoruvači - Svirepi Demoni 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grozni Razoruvači 56%, Svirepi Demoni 44%.
Grozni Razoruvači - Svirepi Demoni 1:2