Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogneni Tigri FK Slonovi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen tragisch


7e minuut.
Gudžoski geeft een hoge lob. Trajanovski probeert naar een medespeler te passen. Jovevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovevski schiet op doel. Boseovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogneni Tigri - FK Slonovi 1:0

13e minuut.
Damevski passt de bal met de wreef. Jovevski rent richting de bal. Kostadinov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kostadinov krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Trpkovski is nu in balbezit. Tolevski verovert de bal door een tackle van achteren. Tolevski speelt de bal door. Ognjanovski rent richting de bal. Ognjanovski draait met de bal, schiet en ... Boseovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ognjanovski onderschept slim de pass. Ognjanovski speelt de bal door. Minčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovevski verovert de bal door een tackle van achteren. Jovevski haalt uit met een fantastische trap. Boseovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ognjanovski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Minčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jovevski is nu in balbezit. Jovevski haalt uit met een fantastische trap. Boseovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogneni Tigri - FK Slonovi 2:0

42e minuut.
Kostadinov passt de bal in één keer door. Čadikovski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jovevski. Jovevski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogneni Tigri 44%, FK Slonovi 56%.
Ogneni Tigri - FK Slonovi 2:0

53e minuut.
Trpkovski rent richting de bal. Jovevski is nu in balbezit. Trpkovski maakt een afschuwelijke overtreding. Trpkovski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kadrievski zijn tegenspeler op de grond. Markov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mitreski met een snel genomen vrije trap. Daar is Trpkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jovevski rent richting de bal. Jovevski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Markov de bal. Kadrievski rent richting de bal. Kadrievski passt de bal zonder na te denken. Gorceski rent richting de bal. Gorceski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogneni Tigri - FK Slonovi 2:1

80e minuut.
Daar is Ognjanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čadikovski onderschept slim de pass. Čadikovski passt de bal in één keer door. Gorceski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorceski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kadrievski speelt de bal door. Jovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorceski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jovčev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jovčev kan niet meer verder spelen. Korunovski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Trajanovski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Georgievski met een snelle inworp. Gorceski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorceski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogneni Tigri 51%, FK Slonovi 49%.
Ogneni Tigri - FK Slonovi 2:1