Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Žestoki Meteori Moќni Demoni
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Andonov rent richting de bal. Sugarev verovert de bal door een tackle van achteren. Sugarev passt de bal in één keer door. Berkovski rent richting de bal. Berkovski haalt uit met een fantastische trap. Denkov bokst de bal weg.

26e minuut.
Zibrecki passt de bal in één keer door. Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski passt de bal met de wreef. Čučkov rent richting de bal. Čučkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sugarev heeft problemen om de bal te vangen. Sugarev geeft de bal voor. Maznov bereikt de bal nog maar net als eerste. Steriovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Steriovski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žestoki Meteori 44%, Moќni Demoni 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Žestoki Meteori - Moќni Demoni 0:0

54e minuut.
Anastasiadis is nu in balbezit. Temelkoski is nu in balbezit. Temelkoski passt de bal zonder na te denken. Čučkov rent richting de bal. Čučkov haalt uit met een fantastische trap. Ignjatovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Žestoki Meteori - Moќni Demoni 1:0

61e minuut.
Berkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkovski is nu in balbezit. Berkovski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Suleski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Berkovski rent richting de bal. Japonski onderschept slim de pass. Sugarev onderschept slim de pass. Berkovski rent richting de bal. Berkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Žestoki Meteori - Moќni Demoni 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žestoki Meteori 61%, Moќni Demoni 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Žestoki Meteori - Moќni Demoni 1:1