Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brzi Junaci FC Maģioničari
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Simovski met een snelle inworp. Kalemanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manevski. Manevski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Manevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatov passt de bal in één keer door. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Merakovski is nu in balbezit. Merakovski passt de bal in één keer door. Salevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čerepnalkoski onderschept slim de pass. Čerepnalkoski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nikolov probeert naar een medespeler te passen. Lazarov is nu in balbezit. Jovčev maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jovčev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Ignatov geeft een hoge lob. Lazarov is nu in balbezit. Simovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Masev speelt de bal door. Lazarov is nu in balbezit. Pankovski is nu in balbezit. Pankovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzi Junaci - FC Maģioničari 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brzi Junaci 47%, FC Maģioničari 53%.
Brzi Junaci - FC Maģioničari 1:0

47e minuut.
Manevski geeft een lange en hoge pass. Kalemanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Simovski begaat een overtreding. Simovski krijgt een gele kaart. Kalemanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ignatov met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Lazarov rent richting de bal. Simovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarov draait met de bal, schiet en ... Madžovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzi Junaci - FC Maģioničari 2:0

88e minuut.
Ġuriќiќ rent richting de bal. Ġuriќiќ geeft een hoge lob. Lekov rent richting de bal. Lekov geeft de bal voor. Klungelig pakt Salevski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzi Junaci - FC Maģioničari 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brzi Junaci 43%, FC Maģioničari 57%.
Brzi Junaci - FC Maģioničari 2:1