Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teški Mečevi Kralski Razoruvači
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.6
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Stavrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Endekov onderschept slim de pass. Stefanov is nu in balbezit. Endekov rent richting de bal. Endekov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Madžovski probeert naar een medespeler te passen. Petrevski kopt de bal weg. Stavrevski probeert de bal aan de voet te houden. Endekov rent richting de bal. Endekov schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Stavrevski probeert naar een medespeler te passen. Ġorģinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġorģinski passt de bal in één keer door. Jakimovski rent richting de bal. Jakimovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teški Mečevi - Kralski Razoruvači 1:0

23e minuut.
Budžakoski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Endekov is nu in balbezit. Stavrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanov onderschept slim de pass. Stefanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Budžakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġorģinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Budžakoski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Budžakoski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teški Mečevi 52%, Kralski Razoruvači 48%.
Teški Mečevi - Kralski Razoruvači 1:0

53e minuut.
Stefanov met een sublieme pass. Masev is nu in balbezit. Masev probeert naar een medespeler te passen. Endekov rent richting de bal. Endekov haalt uit met een fantastische trap. Korubinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrevski met de inworp. Endekov rent richting de bal. Endekov geeft een lange en hoge pass. Ilievski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gorceski speelt de bal door. Ilievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masev verovert de bal door een tackle van achteren. Endekov is nu in balbezit. Endekov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Masev kan de bal niet met de borst controleren. Stavrevski rent richting de bal. Stavrevski passt de bal zonder na te denken. Jakimovski rent richting de bal. Jakimovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Georgievski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Molerov de bal. Jakimovski rent richting de bal. Jakimovski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Molerov de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teški Mečevi - Kralski Razoruvači 2:0

75e minuut.
Zajkovski geeft de bal voor. Ilievski kopt de bal weg. Drangov is nu in balbezit. Drangov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Madžovski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teški Mečevi - Kralski Razoruvači 3:0

80e minuut.
Endekov kopt de bal weg. Stamenkovski probeert de bal aan de voet te houden. Stamenkovski met een sublieme pass. Jakimovski rent richting de bal. Jakimovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Masev passt de bal in één keer door. Petrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilievski begaat een overtreding. Ilievski krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Georgievski probeert naar een medespeler te passen. Ġorģinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrevski is nu in balbezit. Ġorģinski onderschept slim de pass. Ġorģinski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teški Mečevi 46%, Kralski Razoruvači 54%.
Teški Mečevi - Kralski Razoruvači 3:0