Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silni Profesori Hrabri Junaci
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Džerov bereikt de bal nog maar net als eerste. Džerov speelt de bal door. Kitevski is nu in balbezit. Kitevski haalt uit met een fantastische trap. Dimitroski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Džerov is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Džerov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazarevski rent richting de bal. Lazarevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zajkovski is nu in balbezit. Lazarevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajkovski is nu in balbezit. Lazarevski verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarevski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Merakovski is nu in balbezit. Slavkovski rent richting de bal. Slavkovski passt de bal met de wreef. Stojanovski is nu in balbezit. Stojanovski geeft een lange en hoge pass. Panovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silni Profesori 42%, Hrabri Junaci 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silni Profesori - Hrabri Junaci 0:0

54e minuut.
Končaliev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Novakov komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kitanov geeft de bal voor. Inworp. Solakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kadrievski is nu in balbezit. Kadrievski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kadrievski is nu in balbezit. Kadrievski passt de bal in één keer door. Merakovski is nu in balbezit. Slavkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Slavkovski schiet op doel. Panovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Daar is Zajkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadrievski rent richting de bal. Trajkovski rent richting de bal. Kadrievski onderschept slim de pass. Kadrievski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Trajkovski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solakov met de inworp. Kadrievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrievski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zajkovski geeft de bal voor. Kitanov is nu in balbezit. Kitanov speelt de bal door. Kitevski is nu in balbezit. Kitevski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silni Profesori 56%, Hrabri Junaci 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silni Profesori - Hrabri Junaci 0:0