Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kırmızı şimşek Kralski Razoruvači
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Simovski met een sublieme pass. Masev is nu in balbezit. Masev met een sublieme pass. Endekov rent richting de bal. Endekov draait met de bal, schiet en ... Andov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zajkovski is nu in balbezit. Zajkovski passt de bal in één keer door. Molerov heeft problemen om de bal te vangen. Andonov rent richting de bal. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vangelov speelt de bal door. Zajkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov verovert de bal door een tackle van achteren. Andonov schiet op doel. Madžovski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kırmızı şimşek 36%, Kralski Razoruvači 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kırmızı şimşek - Kralski Razoruvači 0:0

49e minuut.
Masev probeert naar een medespeler te passen. Vangelov rent richting de bal. Vangelov passt de bal zonder na te denken. Andonov is nu in balbezit. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Masev passt de bal zonder na te denken. Petrevski rent richting de bal. Obetkovski onderschept slim de pass. Obetkovski draait met de bal, schiet en ... Zajkovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ilievski zal de hoekschop nemen. Zlatanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatanovski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Lazarov speelt de bal door. Obetkovski is nu in balbezit. Obetkovski met een sublieme pass. Andonov is nu in balbezit. Andonov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Obetkovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mihov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kırmızı şimşek 32%, Kralski Razoruvači 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kırmızı şimşek - Kralski Razoruvači 0:0