Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silni Profesori Raspaleni Molnji
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Merakovski met een harde bal richting middenveld. Lazarevski probeert de bal met de borst te controleren. Beličanec rent richting de bal. Lazarevski rent richting de bal. Lazarevski haalt uit met een fantastische trap. Tolevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Džerov probeert naar een medespeler te passen. Lazarevski rent richting de bal. Met opzet legt Beličanec zijn tegenspeler op de grond. Beličanec is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Merakovski onderschept slim de pass. Merakovski passt de bal in één keer door. Kitevski is nu in balbezit. Zidarski is nu in balbezit. Zidarski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zidarski rent richting de bal. Merakovski verovert de bal door een tackle van achteren. Merakovski probeert naar een medespeler te passen. Kitevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitevski haalt uit met een fantastische trap. Panovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kitevski onderschept slim de pass. Kadrievski rent richting de bal. Kadrievski passt de bal zonder na te denken. Lazarevski is nu in balbezit. Lazarevski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silni Profesori 52%, Raspaleni Molnji 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silni Profesori - Raspaleni Molnji 0:0

61e minuut.
Manasiev met een sublieme pass. Gruev rent richting de bal. Lazarevski heeft problemen om de bal te vangen. Lazarevski schiet op doel. Tolevski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Profesori - Raspaleni Molnji 1:0

80e minuut.
Gruev probeert de bal met de borst te controleren. Zidarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruev is nu in balbezit. Zidarski onderschept slim de pass. Zidarski draait met de bal, schiet en ... Panovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silni Profesori 42%, Raspaleni Molnji 58%.
Silni Profesori - Raspaleni Molnji 1:0