Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Čudesni Sonca Užasni Tančeri
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Razvigorov speelt de bal door. Daar is Saev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čučkov onderschept slim de pass. Černopeev rent richting de bal. Černopeev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hristovski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hristovski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Černopeev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudesni Sonca - Užasni Tančeri 1:0

25e minuut.
Čučkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Čučkov met een sublieme pass. Acev rent richting de bal. Acev schiet op doel. Traikov probeert de bal aan de voet te houden. Simovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Razvigorov is nu in balbezit. Černopeev onderschept slim de pass. Čučkov is nu in balbezit. Čučkov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trpkoski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rajčevski rent richting de bal. Černopeev onderschept slim de pass. Trpkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Černopeev onderschept slim de pass. Černopeev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudesni Sonca - Užasni Tančeri 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čudesni Sonca 45%, Užasni Tančeri 55%.
Čudesni Sonca - Užasni Tančeri 2:0

58e minuut.
Saev verovert de bal door een tackle van achteren. Saev speelt de bal door. Černopeev rent richting de bal. Černopeev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudesni Sonca - Užasni Tančeri 3:0

83e minuut.
Kmetovski is nu in balbezit. Acev rent richting de bal. Kmetovski rent richting de bal. Acev bereikt de bal nog maar net als eerste. Acev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čudesni Sonca 41%, Užasni Tančeri 59%.
Čudesni Sonca - Užasni Tančeri 3:0