Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teški Mečevi kırmızı şimşek
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen poor


7e minuut.
Mihov passt de bal zonder na te denken. Lazarov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zlatanovski de bal onder controle te krijgen. Zlatanovski geeft een hoge lob. Deskov kan de bal niet met de borst controleren. Korubinov bokst de bal weg. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teški Mečevi - kırmızı şimşek 0:1

14e minuut.
Mihov rent richting de bal. Ilievski verovert de bal door een tackle van achteren. Ilievski probeert naar een medespeler te passen. Jakimovski rent richting de bal. Jakimovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Stamenkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Stamenkovski met een sublieme pass. Deskov is nu in balbezit. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vangelov is nu in balbezit. Stavrevski onderschept slim de pass. Stavrevski passt de bal met de wreef. Jakimovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimovski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Teški Mečevi - kırmızı şimşek 1:1

29e minuut.
Georgievski is nu in balbezit. Georgievski geeft de bal voor. Vangelov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jakimovski rent richting de bal. Jakimovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teški Mečevi 40%, kırmızı şimşek 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Teški Mečevi - kırmızı şimşek 1:1

47e minuut.
Milev geeft de bal voor. Lazarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihov is nu in balbezit. Stavrevski onderschept slim de pass. Stavrevski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Andov bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Stamenkovski geeft een hoge lob. Bogdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanov passt de bal in één keer door. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov draait met de bal, schiet en ... Korubinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teški Mečevi 37%, kırmızı şimşek 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Teški Mečevi - kırmızı şimşek 1:1