Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raspaleni Molnji Hrabri Junaci
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Talevski met een sublieme pass. Silanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidarski onderschept slim de pass. Zidarski draait met de bal, schiet en ... Madžovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raspaleni Molnji - Hrabri Junaci 1:0

6e minuut.
Zidarski heeft problemen om de bal te vangen. Zidarski kopt de bal weg. Klungelig pakt Božinov de bal. Kitevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitevski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Beličanec rent richting de bal. Kadrievski rent richting de bal. Beličanec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kadrievski raakt geblesseerd tijdens het duel. Božinov wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Talevski geeft een lange en hoge pass. Zidarski rent richting de bal. Božinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidarski verovert de bal door een tackle van achteren. Zidarski geeft een hoge lob. Madžovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Beličanec is nu in balbezit. Beličanec passt de bal met de wreef. Slavkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raspaleni Molnji - Hrabri Junaci 1:1

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tolevski met een harde bal richting middenveld. Zajkovski kopt de bal weg. Kadrievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrievski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Božinov met een sublieme pass. Solakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talevski rent richting de bal. Solakov verovert de bal door een tackle van achteren. Solakov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Božinov is nu in balbezit. Božinov passt de bal in één keer door. Manasiev speelt de bal door. Kadrievski heeft problemen om de bal te vangen. Kadrievski draait met de bal, schiet en ... Tolevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Molnji 42%, Hrabri Junaci 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raspaleni Molnji - Hrabri Junaci 1:1

50e minuut.
Talevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Talevski geeft een hoge lob. Dimitroski kopt de bal weg. Zidarski kan de bal niet met de borst controleren. Zidarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Beličanec rent richting de bal. Beličanec geeft de bal voor. Božinov probeert de bal aan de voet te houden. Kitevski is nu in balbezit. Kitevski haalt uit met een fantastische trap. Madžovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raspaleni Molnji - Hrabri Junaci 2:1

59e minuut.
Sarakinov met de inworp. Zidarski heeft problemen om de bal te vangen. Zajkovski is nu in balbezit. Zidarski verovert de bal door een tackle van achteren. Zidarski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Raspaleni Molnji - Hrabri Junaci 3:1

77e minuut.
Božinov is nu in balbezit. Božinov geeft een lange en hoge pass. Miserdovski rent richting de bal. Stojanovski onderschept slim de pass. Stojanovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Beličanec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stojanovski met een snelle inworp. Kadrievski rent richting de bal. Kadrievski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Molnji 42%, Hrabri Junaci 58%.
Raspaleni Molnji - Hrabri Junaci 3:1