Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostri Umetnici Čudesni Sonca
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Milev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Terziovski komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Simovski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hristovski met de inworp. Docevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Docevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tolevski trapt de bal weg. Ristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristov passt de bal zonder na te denken. Terziovski is nu in balbezit. Terziovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daev rent richting de bal. Docevski verovert de bal door een tackle van achteren. Korunovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korunovski krijgt een gele kaart. Docevski raakt geblesseerd tijdens het duel. Stanojevski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Korunovski is nu in balbezit. Docevski verovert de bal door een tackle van achteren. Docevski speelt de bal door. Černopeev rent richting de bal. Černopeev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ristov kopt de bal weg. Daar is Traikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terziovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Terziovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostri Umetnici - Čudesni Sonca 1:0

30e minuut.
Stanojevski probeert de bal met de borst te controleren. Ristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojevski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stanojevski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostri Umetnici 53%, Čudesni Sonca 47%.
Ostri Umetnici - Čudesni Sonca 1:0

61e minuut.
Tolevski trapt de bal weg. Rajčevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajčevski passt de bal met de wreef. Maznov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maznov passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Simovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristovski verovert de bal door een tackle van achteren. Hristovski passt de bal in één keer door. Černopeev is nu in balbezit. Černopeev schiet op doel. Tolevski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostri Umetnici 76%, Čudesni Sonca 24%.
Ostri Umetnici - Čudesni Sonca 1:0