Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raspaleni Molnji Teški Mečevi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen average


30e minuut.
Miserdovski rent richting de bal. Georgievski onderschept slim de pass. Sarafov is nu in balbezit. Georgievski onderschept slim de pass. Georgievski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ilievski kopt de bal weg. Miserdovski heeft problemen om de bal te vangen. Miserdovski geeft een lange en hoge pass. Kitevski is nu in balbezit. Kitevski schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Sarafov onderschept slim de pass. Jakimovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakimovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ġorģinski wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Molnji 38%, Teški Mečevi 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raspaleni Molnji - Teški Mečevi 0:0

60e minuut.
Manasiev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Georgievski met een snelle inworp. Ġorģinski is nu in balbezit. Ġorģinski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ġorģinski speelt de bal door. Stavrevski is nu in balbezit. Stavrevski probeert naar een medespeler te passen. Jakimovski is nu in balbezit. Jakimovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raspaleni Molnji - Teški Mečevi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Molnji 56%, Teški Mečevi 44%.
Raspaleni Molnji - Teški Mečevi 0:1