Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kırmızı şimşek Užasni Tančeri
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Kmetovski is nu in balbezit. Acev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetovski rent richting de bal. Kmetovski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Klungelig pakt Ilievski de bal. Ilievski met een sublieme pass. Daar is Kmetovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarov rent richting de bal. Lazarov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vangelov met een sublieme pass. Zlatanovski probeert de bal met de borst te controleren. Velevski probeert naar een medespeler te passen. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov schiet op doel. Japonski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Lazarov onderschept slim de pass. Lazarov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bajevski de bal. Kmetovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bajevski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nastevski met een snelle inworp. Kmetovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetovski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpkoski is nu in balbezit. Andonov onderschept slim de pass. Mihov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kırmızı şimşek - Užasni Tančeri 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kırmızı şimşek 51%, Užasni Tančeri 49%.
kırmızı şimşek - Užasni Tančeri 1:0

63e minuut.
Klungelig pakt Razvigorov de bal. Mihov is nu in balbezit. Mihov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Andonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kırmızı şimşek - Užasni Tančeri 2:0

79e minuut.
Simovski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nastevski met de inworp. Kmetovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetovski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kırmızı şimşek 48%, Užasni Tančeri 52%.
kırmızı şimşek - Užasni Tančeri 2:0